PUMPEHUSET Præsenterer
Reptile Youth
Broke

Det danske band med det stærke live ry - der netop har spillet på årets Roskilde Festival, flytter sin koncert i København.
(Billetter købt til den 31. aug, kan fortsat benyttes, eller refunderes der hvor de er købt.)

Den planlagte koncert med Reptile Youth i Pumpehuset i slutningen af august, rykkes ca. en måned hen. Beslutningen om at rykke koncerterne, blev taget da deres udgivelsen af debutalbum blev en smule forsinket. Den længede ventede debut, fra det koncerttravle band, udkommer worldwide d. 24. September via Hfn Music.

Reptile Youth glæder sig til at kunne fejre det med publikum i København.

At spille Roskilde Festival, Iceland Airwaves, Montreux Jazz Festival, By:Larm, Eurosonic og blive inviteret til South By Southwest uden at have så meget som én eneste udgivelse burde næsten ikke være muligt.

Dette og meget mere er dog, hvad Reptile Youth har udrettet på mindre end to år.

Den 24. september udsender de et af årets mest omtalte og ventede debutalbum, som bærer samme titel som bandet selv. Albummet er produceret i London med stjerneproducerne Mark Ralph (Hot Chip) og Dave M. Allen (The Cure) og udkommer på det anerkendte tyske selskab Hfn, som bl.a. også huser Trentemøller.

Reptile Youth har imponeret overalt i Europa med eksplosive og ekstremt nærværende koncerter. De er blevet skamrost af John Doran fra det indflydelsesrige engelske musikmagasin, The Quietus og fået Vice Magazine og CNN til at skrive lovprisende ord. Reptile Youth er et sjældent mix af imponerende kompositioner og et live show, der bombarderer både øjne og ører.

Supporten leveres denne aften af danske Broke.

Broke består af Simon Littauer og Mads Bergland og selv betegner de deres musik som klubbet punk i trance. Med klare referencer fra kraut, grunge og hip hop lyder Broke som intet andet dansk band lige, og selvom de to drenge endnu kun har givet få koncerter skal de i efteråret på europa tourne som support for Reptile Youth. Broke’s debut album udkommer i efteråret 2012. Kan du lide K-X-P, The Soft Moon og Kavinsky skal du tjekke Broke ud.

 
Fredag
28. sep 2012
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
130 Kr. + gebyr
Broke
Placeholder image
?>