PUMPEHUSET og Fed Energi Præsenterer
Rejjie Snow
Felix De Luca + Yungest + Headshop + DJ John Vincent

Når han ikke turnerer kloden tynd som support for Action Bronson, Kendrick Lamar, Flying Lotus og Madonna, sælger han Europa ud med udsolgte shows i London, Paris, Milan og Antwerpen. Nu er det blevet Københavns tur, når Fed Energi og Pumpehuset bringer Rejjie Snow til Pumpen til et brag af et hiphop-show fredag den 29. april.

Født og opvokset i Dublin, førte et fodboldstipendium Rejjie til hiphoppens galehus Atlanta, før musikken smed ham på et fly direkte til LA. Her blev fodbolden sparket til hjørne og i stedet udgav han sit eksperimenterende første mixtape, Rejovich, der hurtigt ramte imponerende 6,4 millioner afspilninger.

I sommer ramte hans første internationale debutsingle ‘All Around The World’ så æteren, da den debuterede samtidigt hos Zane Lowe på Beats 1 og Annie Mac på BBC Radio 1. I løbet af den første uge ramte singlens officielle video, der blev gæstet af Johnny Depps datter, Lily-Rose, 1 million afspilinger på YouTube og blev i november efterfulgt af den Kaytranada-producerede andensingle, ‘Blakkst Skn.’

Se frem til en kæmpe fredagsfest med et stort hiphop line-up, ført an af et stilikon og en kommende hiphop-megastjerne, der stensikkert også lufter numre fra sit kommende debutalbum Dear Annie. Support navne og -dj’s vil blive offentliggjort i løbet af de kommende uger.
Fredag
29. apr 2016
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
140 inkl. gebyr Kr.
Felix De Luca
Placeholder image
Yungest
Placeholder image
Headshop
Placeholder image
DJ John Vincent
Placeholder image
?>