PUMPEHUSET og Fed Energi Præsenterer
Rejjie Snow
The Palace

OBS! Aldersgrænse 16 år

Med kun et enkelt mixtape og en håndfuld singler i ryggen, solgte Rejjie Snow Pumpehuset ud i april med et brag af et hiphopshow. Efter to stærke singler dette efterår er et debutalbum nu officielt på vej, og det skal selvfølgelig fejres med et forårsgensyn i Pumpen lørdag den 8. april.

Oprindeligt fra Dublin røg Rejjie Snow som 17-årig på et fodboldstipendium til hiphoppens galehus Atlanta. Her blev fodbolden sparket til hjørne og i stedet smed musikken ham på et fly direkte til LA. Kort tid efter udgav han sit eksperimenterende første mixtape, Rejovich, der med imponerende 6,4 millioner afspilninger bankede Kanye West’ Yeezus af hitlisterne.

I sommereren 2015 ramte hans første internationale debutsingle ‘All Around The World’ æteren, da den debuterede samtidigt hos Zane Lowe på Beats 1 og Annie Mac på BBC Radio 1. I løbet af den første uge var singlens officielle video set af mere end 1 million og blev i november efterfulgt af den Kaytranada-producerede andensingle ‘Blakkst Skn.’

Vi venter stadig på en udgivelsesdato på debutalbummet Dear Annie, der forventes at udkomme i starten af 2017, fulgt op af et muligt mixtape. Indtil da kan vi holde os varme med dette års to stærke singler ‘D.R.U.G.S’ og ‘Pink Beetle’.
Lørdag
8. apr 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
191 Kr.
The Palace
Placeholder image
?>