PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Rejjie Snow

Rejjie Snow drager på turné igen til foråret. Denne gang med sit længeventede debutalbum, Dear Annie i bagagen. Med kun en enkel EP og en håndfuld singler i ryggen, holdte Rejjie Snow et brag af et hiphopshow i Pumpehuset tilbage i april. Han har sidenhen udgivet mixtapet The Moon and You, og efter to nye stærke singler og et debutalbum på vej, kan han igen opleves i Pumpen.

Oprindeligt fra Dublin røg Rejjie Snow som 17-årig på et fodboldstipendium til hiphoppens galehus Atlanta. Her blev fodbolden sparket til hjørne og i stedet smed musikken ham på et fly direkte til L.A. Kort tid efter udgav han sit eksperimenterende første mixtape, Rejovich, der med imponerende 6,4 millioner afspilninger bankede Kanye West’ Yeezus af hitlisterne.

I sommeren 2015 ramte hans første internationale debutsingle ‘All Around The World’ æteren, da den debuterede samtidigt hos Zane Lowe på Beats 1 og Annie Mac på BBC Radio 1. I løbet af den første uge var singlens officielle video set af mere end 1 million og blev i november efterfulgt af den Kaytranada-producerede andensingle ‘Blakkst Skn.’

Vi venter stadig på en udgivelsesdato på debutalbummet Dear Annie, der forventes at udkomme i slutningen 2017. Indtil da kan vi holde os varme med dette års to stærke singler Virgo og Unborn, og glæde os til The Dear Annie Tour lørdag den 24. marts.

Support: WIKI
Lørdag
24. mar 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>