PUMPEHUSET og CPH:DOX og Copenhell Præsenterer
CPH:DOX: Redwood Hill vs. 'Mænd og Metal'

TUNGINDUSTRI OG TUNGMETAL! VI HYLDER DE HÅRDTARBEJDENDE FOLK FRA B&W MED EN NY COPENHELL-FILM FULGT AF SMADREKONCERT I PUMPEHUSET.


Pumpehuset står for skud, når vi genskaber moshpit-stemningen fra Copenhell med en smadreaften, der skydes i gang med den nye danske film 'Mænd og Metal'.

Filmen efterfølges af en liveoptræden med det hårdtarbejdende, danske metalband Redwood Hill. Filmen følger fem tidligere arbejdsmænd, som fortæller røverhistorier om druk, fællesskab og øretæver i en benhård mandeverden fra det legendariske B&W-skibsværft på Refshaleøen, hvor heavy metal-festivalen Copenhell nu finder sted hver juni.

De kraftfulde og stemningsspækkede billeder af slidte håndflader kædes sammen med med en instrumentelversion af Redwood Hills nyeste album 'Descender'. Redwood Hills hybrid af post-metal og black metal fra en depressiv underverden har fået flotte anmeldelser siden sidste års Roskilde og Copenhell. Så lad håret gro og træn nakkemuskulaturen, så du er klar til efterårets metalbrag.

Denne aften er en del af CPH:DOX koncertrækken AUDIO:VISUALS, hvor musik forenes med visuel kunst eller film.

Aftenen arrangeres i samarbejde med Copenhell.
Fredag
15. nov 2013
dørene åbner
20:00
Showet starter
Pris
105 inkl. gebyr Kr.
?>