PUMPEHUSET Præsenterer
Red Lama + Moon Loves Honey
Red Lama og Moon Loves Honey spiller i Byhaven den 13. september - som sædvanligt er der fri entré. Restaurant Uformel serverer lækker mad og baren er spækket med gode øl, naturvin og friske cocktails. Læs mere på byhavenkbh.dk - Byhaven åbner kl. 15 og musikken starter omkring kl. 18.30

Red Lama
Den danske psych-scene er de seneste år blomstret voldsomt op – og en af de nyere og stærkeste raketter mod det uendelige hedder Red Lama. Med udgangspunkt i tunge riffs, synthesizers og dundrende trommer hamrer bandet afsted for det næste øjeblik at lade sjælen få hvile i spirituelle passager, der leder tankerne hen på de sagnomspundne sydamerikanske inka-indianere.

I front er vokalist Johannes Linnet en forførende skikkelse, som med en nærmest Jim Morrison’sk lethed binder det hele sammen med sin kraftfulde stemme.

Red Lama har været flittige med udgivelserne, der sidste år både resulterede i deres andet album ‘Motions’, der kastede singlerne ‘Post Optimism’ og ‘Fular’ af sig, som røg i ivrig rotation på P6 Beat, mens de hurtigt fulgte den op med den aktuelle EP, ‘Dogma’.
Mens Red Lama brillerer på plade, er de på scenen om muligt endnu skarpere, når de i et sandt inferno af febrilsk spilleglæde går til yderlighederne og tester grænserne hos både dem selv og publikum.

Bandet har netop afsluttet en vellykket tur rundt i landet med Balkan Master Bjonko som speciel guest, der bød på koncerter i Svendborg (Harders), Odense (Posten), Århus (Headquaters) og København (Lille Vega),

Red Lama er brandvarme og glæder sig til at lave endnu en rockfest på hjemmebanen i Byhaven.

Moon Loves Honey
Moon Loves Honey er til de længselsfulde, til hjertets banken, til dagdrømmerne. Et pop- og rockprojekt af sangskriver og producer Jeppe Dengsø. Ligeså synth-luftig, elektronisk og dansabel som den er guitar-rocket, er instrumenteringen bagtæppe for den altid-vigtigste melodi, som lyser op i et blåt og tåget, atmosfærisk og fængende, melankolsk men håbefuldt univers, imens tekster udfoldes som ensomme dagdrømmerier om kærlighed og mening.

2019 er gået med at udgive singler med animerede musikvideoer fra Moon Loves Honeys andet album som udgives til efteråret. Singler som ’Every Night And Day’ og ’Not Only In My Dreams’ drypper af hjertebanken og nordisk melankoli, imens de er smagsprøver på en ny lyd, der blander chillwave, shoegaze, house og dreampop.

Koncert-setup’et består af fire bandmedlemmer, og som Moon Loves Honey har Jeppe udgivet en EP ‘Apart’ (2016) og et album ‘You Drift Away From Me’ (2018), som begge blev modtaget med roser fra anmeldere og lyttere i hele verden, imens bandet har turneret i DK og Tyskland.


Fredag
13. sep 2019
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>