PUMPEHUSET Præsenterer
RED LAMA

Den danske rock-septet RED LAMA gør fredag den 23. februar 2018 det kunststykke efter, som de fremførte i april sidste år, hvor Pumpehusets Sort Sal blev omdannet til en hypnotiserende psychbule. Og de gør det med et album frisk fra trykken.

RED LAMA er nemlig klar med deres andet album ‘Motions’, hvor de tager en rejse fra den psykedeliske rockmusiks ungdom videre igennem nyere årtiers artrock og klanglige eksperimenter og ekspanderer dermed deres udtryk gennem referencer til tysk krautrock, britisk triphop og 80’ernes Talk Talk’ske artrock. En mere både stringent og storladen æstetik åbenbarer sig og bidrager på forunderlig vis til de psykologisk-kalejdoskopiske vidder, som bandets musikalske rødder i forvejen åbner for, og RED LAMA bruger således også potentialet i senere årtiers soniske sindsrejser. Der åbner sig dermed en moderne lydende rock, som svævende over årtierne forholder sig til sin nutid og sin egen virkelighed.

Rock-septetten blev dannet af en flok venner i 2011. I 2015 fandt bandet det sidste medlem til sin nuværende besætning, som udgav debutalbummet ‘Dreams Are Free’ i april 2016. Albummet viser et ungt rockband, der med rytmisk fokus og styr på virkemidlerne søger at udvikle den organiske, analoge og psykedeliske rockmusik. RED LAMA manifesterer sig i høj grad live, og bandet markerede sig i 2016-17 med sine intense og nærværende livekoncerter, bl.a. i Pumpehuset og på SPOT Festival. Enhver der har overværet en RED LAMA-koncert kan bekræfte den styrke, hvormed orkestret formidler sit materiale i levende live. En anmelder beskrev således en af deres 2017-koncerter som “(...) an extraordinarily intense and mesmerising display of tribal neo-psych that will surely be remembered as one of the best concerts this year..” (Rockfreaks.net, Pumpehuset 21.04.17).

Der er i den grad lagt op til endnu en psykedelisk fredagsrockfest i Pumpehuset den 23. februar.
Fredag
23. feb 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
120 Kr. + gebyr
?>