PUMPEHUSET og Red Bull Sound Select Præsenterer
Red Bull Sound Select præsenterer: School of X + The Raveonettes

OBS: Ingen billetter i forsalg. Alle pladser går efter først til mølle-princippet. RSVP/tilmelding er ikke en garanti for at komme ind - men en mulighed for at spare 50% på entréen! Så det gælder at møde op i god tid. Tilmeld dig her for halv pris på entre (50kr): http://bit.ly/schoolofx

Talentplatformen Red Bull Sound Select er med et stærkt line-up i form af The Raveonettes og School of X klar til næste show i rækken, som er den 28. september i Pumpehuset, og det er ingen mindre end modedesigner Asger Juel Larsen, der agerer kurator.

Det er snart to år siden, at den danske indierock duo The Raveonettes, som består af Sune Rose Wagner og Sharin Foo, sidst gav koncert i Danmark. Bandet, der i dag har base i LA, kender udmærket til Red Bull Sound Select-platformen i LA, og glæder sig derfor til at lægge vejen forbi Pumpehuset til den danske udgave af Red Bull Sound Select.

Showets kurator er modedesigner og musikelsker Asger Juel Larsen. Designeren, der er kendt for musikalske indslag i særklasse under sine modeshows, har peget på den ekstremt alsidige Rasmus Littauers nye projekt, School of X, som sit bud på det mest spændende nye act i Danmark lige nu. Og med tilføjelsen af The Raveonettes som hovednavn, er der ifølge Asger Juel Larsen, lagt op til en aften, hvor publikum vil blive blæst bag over – både lydmæssigt og visuelt.

The Raveonettes
Den danske indierock duo The Raveonettes, der er baseret i LA, består af Sune Rose Wagner (guitar og vokal) og Sharin Foo (bas, guitar og vokal). The Raveonettes anses som værende et af de mest indflydelsesrige bands i nullernes genoplivning af garagerock. Bandet udvikler sig konstant både lydmæssigt og visuelt - ligesom deres liveshows tryllebinder publikum verden over.
Bandets musik er præget af tætte vokalharmonier kombineret med hårde elektriske guitarlyde og liberale doser af støj. Deres sange sidestiller 50'ernes enkelthed og 60'ernes rock med intens elektrisk instrumentering, beats og mørkt lyrisk indhold

School of X
Rasmus Littauer slår til dagligt sine folder som trommeslager hos bl.a. Mø og Major Lazer og været med i bands som Broke, Complicated Universal Cum og Reptile Youth. Han har altid komponeret, skrevet og produceret, både alene og med andre men nu er der blevet gjort alvor af soloprojektet School of X. Han synger og spiller stort set alle instrumenter selv og det har både været en udfordring men aldrig et dogme. Som han siger selv så handler alt kreativitet og for den sags skyld hele livet, om udvikling og energi og det har gjort School of X til et meget åbent projekt, udtryksmæssigt lige fra starten.
Før har Rasmus Littauer altid været del af grupperinger. Nu står han alene i rampelyset – og det klæder ham.

Asger Juel Larsen
Asger Juel Larsen er en visionær dansk designer, der blander punk- og gadeorienterede indflydelser ind i sine modekollektioner. Asger tænker altid forskellige musikindflydelser ind i sine kollektioner og præsentationer – fra hardcore-musik til pop, punk, techno og rock på catwalken. Han er en integreret del af den danske musikscene, og hans musikvalg til sine kollektioner har været så spændende, at han nu er kurator for Red Bull Sound Select. Både Rasmus Littauer og hans storebror Simon Littauer har spillet live til flere af Asger Juel Larsens modeshows.

Red Bull Sound Select
Missionen i Red Bull Sound Select er, at give nogle af de begavede artister, der findes i undergrunden, et skub fremad, gennem koncerter, kampagner, videoproduktioner og meget andet.
Som en del af Red Bull Sound Select vil en række udvalgte kuratorer pege på de artister, de mener, er de mest spændende lige nu, og som de gerne vil hjælpe frem. Derefter sættes en større kampagne i gang for artisten, der kulminerer i en koncert med et større hovednavn.

I Danmark er den første kurator Le Gammeltoft, der valgte bandet Silvester, som spillede sammen med hovednavnet LISS i Lille Vega den 17. august. Den anden kurator er Asger Juel Larsen, der præsenterer School of X og The Raveonettes i Pumpehuset den 28. september.
Onsdag
28. sep 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
kun dørsalg
?>