PUMPEHUSET og Red Bull Præsenterer
Red Bull Ord Mod Ord

Red Bull udvider fokus på den unge hiphop-scene og annoncerer endags-festival i Pumpehuset og i Byhaven
I år udvider Red Bull Ord Mod Ord med en stor gratis endagsfestival centreret omkring hiphop i hjertet af København. Red Bull Ord Mod Ord finder i år sted på Store Bededag den 5. maj i Pumpehuset og byder i løbet af dagen på underholdning og koncerter på spillestedets tre scener.

Red Bull Ord Mod Ord er tilbage. Igen i år giver Red Bull denne generations rappere vinger, når bars og performance-konkurrencen Red Bull Ord Mod Ord løber af stablen. Red Bull udvider i år konkurrencen og markerer finalen i Red Bull Ord Mod Ord med en stor endagsfestival i Pumpehuset fredag den 5. maj, hvor tidens hurtigste, varmeste og mest kreative rappere i Danmark skal dyste mod hinanden foran et stort publikum. I alt vil otte rappere, hvoraf nogle udvælges gennem den åbne kvalifikation, dyste om titlen som årets vinder. Foruden de sprudlende Red Bull Ord Mod Ord-deltagere, vil publikum også have mulighed for at opleve koncerter med et stærkt felt fra den danske hiphop-scene.

Carmon som ambassadør for Red Bull Ord Mod Ord
Til dette års konkurrence har Red Bull allieret sig med den etablerede rapper Carmon, der er årets Red Bull Ord mod Ord-ambassadør og som ser stor værdi i forløbet:

”Hiphop er den mest mainstream genre i Danmark, men der har aldrig fandtes et decideret forløb, hvor rappere kan få sparring og udvikling professionelt. Alt er blevet skabt i skumle kældre eller hjemmestudier. Red Bull Ord Mod Ord går ind og tager hånd om de unge rappere og giver dem den professionelle hjælp, der er brug for. Det er meget, meget værdifuldt,” udtaler Carmon.

Carmon kan også opleves til endagsfestivalen i Pumpehuset, hvor han i Pumpehusets Byhave vil give en talk, mens han senere på aftenen indtager spillestedets største scene og giver en headliner-koncert. Værter til endagsfestivalen er DJ Kaddi Sawaneh og Ibis.

Red Bull Ord Mod Ord er et gratis arrangement, hvorfor det anbefales at møde op i Pumpehuset, når dørene åbner klokken 16, for at sikre sig adgang. Det vil være muligt at købe mad og drikke.
Den resterende del af plakaten bliver offentliggjort i april.

Optræden til Distortion og tur til LA
Det er muligt at tilmelde sig konkurrencen ved at lave en duet og lægge et vers til en video på Red Bull Danmarks Tik Tok-kanal. Dette skydes i gang den 8. april og slutter d. 27. april.

Vinderen af Red Bull Ord Mod Ord-konkurrencen kan i år se frem til en tur over Atlanten til Red Bull Music Studios i Los Angeles, der bl.a. har huset 50 Cent, M.I.A, Pharell og andre store stjerner. Her får vedkommende en unik tur i studiet med en Los Angeles-baseret producer, mens sejren også inkluderer et sparringsforløb, der for alvor skal løfte den fremadstormende karriere.

Sidste års vinder af Red Bull Ord Mod Ord blev den lyriske flowrapper SilwA.
Fredag
5. maj 2023
dørene åbner
15.00
Showet starter
15.00
Pris
Fri entré
?>