PUMPEHUSET og Red Bull Præsenterer
Red Bull BC One Cypher

Det er 2. år i træk at Red Bull BC One bliver afholdt i Danmark. Konkurrencen startede i Schweiz i 2004 og er sidenhen blevet mere og mere populær. Sidste år var det en kæmpe succes i København og Pumpehuset var fyldt til bristepunktet.

Pumpehuset slår derfor igen dørene op for denne legendariske breakdance-konkurrence i hjertet af København, hvor de 16 udvalgte breakdancere skal dyste mod hinanden!

Facts:

16 deltagere fra Danmark skal dyste mod hinanden i hardcore breakdance og de 4 bedste går videre til den Nordiske Cypher, som er endnu en kvalifikationsrunde som også finder sted i København til juni. Vinderen herfra går videre til Europamesterskabet i Italien til september og verdensmesterskabet bliver afgjort i november i Seoul, Sydkorea.

Dommernavne:

Hatsolo ( vinder fra sidste års Nordic Cypher fra Finland – en legendarisk breandancer)

Danske B-Boy SoonEnough- fra første generation af den europæiske B-Boy scene og er stadig en aktiv danser og bla. involveret i Floor Wars

Cico – Red Bull All Star og ekspert i power moves og hans one-armed handstand

Host navne: Chara (aka. Mohammed Sweilem) & Temu Bacot

DJ: DJ Renégade – legendarisk DJ og tidligere B-Boy og har siden 1987 rejst verden rundt og spillet store internationale events såsom Red Bull BC One, R16 B-Boy summit.

BC ONE CYPHER
Onsdag d. 8. maj 2013
Doors: 19.00
Show 20.00
Venue: Pumpehuset
Adresse: Studiestræde 52
1554 København K
Gratis entré

Fra kl. 22.00 er der afterparty natten lang med DJ NOIZE!

 
Onsdag
8. maj 2013
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
Gratis Kr.
?>