PUMPEHUSET Præsenterer
Rebecca Lou

At rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed er en sejlivet og helt forkert myte. Det er Rebecca Lou det endegyldige bevis på.

Rebecca kan både lave smadret punk, med alt hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne, som den mest insisterende popsang.

»Jeg elsker rockmusik, og det er en kæmpe del af mig, men jeg har også et kæmpe pophjerte. Jeg kan godt lide det storladne og den gode melodi, og så er historien i sangen supervigtig for mig«, siger hun. Tag bare selvtillidshymnen ‘Bitch, U Look Good’, som Rebecca Lou håber kan give andre mod til at turde være sig selv.

Siden debut-ep'en Skeletons fra 2018 har Rebecca Lou haft singler i rotation på både P3 og P6 imens projektet har turneret i Danmark, Tyskland, Østrig og England og blandt andet optrådt på Roskilde Festival (DK), SPOT Festival (DK), Reeperbahn Festival (DE), Waves Vienna (AT), til Livebeatet på P6 Beat og Gaffaprisen 2020.

Den 27. oktober 2021 udkom Rebecca Lou med sit 2. album 'Heavy Metal Feelings'. Albummet fik store roser med på vejen af nationale medier og modtog blandt andet en femstjernet anmeldelse i GAFFA. Netop GAFFA placerede Rebecca Lou på forsiden af deres novemberudgave i 2021.

I foråret 2022 lægger hun vejen forbi 10 forskellige danske byer på sin danmarksturné og den 15. april går det ned i Pumppehuset.

Support: Lil Cat
Fredag
15. apr 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
160 Kr. + gebyr
?>