PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
ELEPHANT STONE + COSMONAUTS + POW MED FLERE

Elephant Stone 

Var det noget med en gang hindierock? Sitar og dronende guitar, farfisaorgel og skævbenede melodier møder hinanden i Elephant Stones uimodståelige popmelodier. Det lyder aparte, men er et sprudlende og tilgængeligt eksempel på, hvordan psykedeliske inspirationer strør et fantastiske skær henover dagens alternativ pop og rock.

Elephant Stone har Rishi Dhir som bandleder, og med sine sjældne evner på blandt andet sitaren, har han indspillet og turneret med Brian Jonestown Massacre, The Horrors, The Soundtrack of Out Lives og Black Angels. Elephant Stone udkommer på sidstnævntes pladeselskab Reverberation Appreciation Society, og spillede i sommeren 2013 på deres scene til Austin Psych Fest.

Cosmonauts
“Beach Boys på downers”. Sådan kan Cosmonauts dronepop - eller garage-trance, som andre kalder det - bedst beskrives. Kvartetten kommer fra det solbeskinnede Orange County, har de pæne drenges twang-guitar i blodet, men blander baggrunden med syreeksperimenter af både den ene og anden slags og husker begge dele i musikken.

Cosmonauts rock’n’roll er regel- og skruppelløs, og selvom de har slået følge med bl.a. Ty Segall og Thee Oh Sees på deres USA-turneer, følger de stadig deres helt egne popforelskede, støjfuldt slingrende (om)veje, senest på albummet med den sigende titel Persona Non Grata.

Kom til førfest i Pumpehusets Byhave præsenteret af WiMP og VICE:
Communions, Schultz And Forever og Glass Animals spiller live, entreen er gratis og Jaegermeister leverer lidt til tørsten.

Wasn’t Born To Follow
De genreudforskende artister er omdrejningspunkt for Smash!Bang!Pow!s koncertkoncept Wasn’t Born To Follow. Wasn’t Born To Follow er heldags-events med koncerter fra sent på eftermiddagen til ud på natten. Line-up sammensættes af etablerede og nytilkommende internationale og danske artister, hvis fællestræk er en ubetvivlelig kunstnerisk integritet skabt af en konstant søgen mod nyt land væk fra de fast definerede genrelandskab.

Wasn’t Born To Follows ilddåb var på Pumpehuset den 11. august 2013 med et program af Mikal Cronin, Dirty Beaches og Ducktails foruden fire andre artister.

OBS! Grundet familieomstændigheder er Real Estate nødsaget til at aflyse deres koncerter i
København og Hamborg. Det betyder, at koncerten med Real Estate på Pumpehuset den 5.
juni også er aflyst, og at denne dags udgave af Wasn’t Born To Follow derfor er
nedskaleret.

Billetkøbere til Wasn’t Born To Follow den 5. juni kan enten få deres billetter refunderet
eller ombyttet til Wasn’t Born To Follow den 9. august ved henvendelse til Billetlugen.
Torsdag
5. jun 2014
dørene åbner
18.00
Showet starter
18.00
Pris
100 inkl. gebyr Kr.
?>