PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Real Estate

Et af de mest vellydende og vellidte indie rock-bands fra det seneste årti, Real Estate, er tilbage, hvor de hører hjemme. Med udgivelsen af New Jersey-bandets femte album, ‘The Main Thing’, gæster Real Estate Pumpehuset 24. juni.

Da der resterede halvanden måned af 2000’erne – et skelsættende årti for terminologien ‘indie rock’ – udgav en kvartet ved navn Real Estate sit selvbetitlede debutalbum ovenpå en række hypede singleudspil. Nærmest per refleks væltede det med blogbuzz over ‘Real Estates’ tidsvenlige lo-fi-lyd og de letargiske guitarharmonier, men bag facaden gemte debutalbummet på en umiskendelig og oprigtig charme i bandets kemi og naturlige progressioner, som høstede store anmelderroser.

Det symbiotiske samspil og de sfæriske guitarharmonier har igennem et årti udgjort hjørnestenen i Real Estates surf-lyd, der album for album er blevet gradvis mere stringent. Denne tiltagende skarphed har givet større albuerum til nuancer i frontmand Martin Courtneys sangskrivning og tekster, der i løbet af et årti har vekslet mellem ungdommens usikre slingren mod voksenlivet over til eksistentiel angst og alt derimellem. Det er simple, ubestridelige budskaber om store følelser, der luftigt ligger som en sky over Real Estates intelligente og inciterende janglepop.

Albumopfølgerne ‘Days’, ‘Atlas’ og ‘In Mind’ har understreget Real Estates position som et af årtiets mest vellydende og vellidte rockbands – og på gruppens femte udspil, der udkommer til februar, træder gruppen nye terræner. På ‘The Main Thing’ har Real Estate budt gæstemusikere fra grupper som Brazilian Girls og The Walkmen indenfor, ligesom strygerarrangementer tilfører ny Air- og Stereolab-refererende kolorit til Real Estate. ‘The Main Thing’ handler om at finde og følge sin egen sti af inspiration og om at forsøge at inspirere andre i livet, og albummet er med bandets egne ord det bedste, de nogensinde har lavet.
Onsdag
24. jun 2020
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
250 Kr. + gebyr
?>