PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
Ravi Kuma - ekstrakoncert

Glæd dig til en energifyldt oplevelse, hvor Ravi Kuma garanterer en energifyldt liveoplevelse med Sharon Kumaraswamy i front og produceren Aske Knudsen, når de indtager Pumpehuset i København. Rapduoen kombinerer de rowdy og helt tunge beats med en utrolig charme og nærvær med deres publikum.

Bare rolig – selvom koncerten er siddende, så leverer Ravi Kuma stadig en fantastisk liveoplevelse. Senest kvitterede GAFFA med 6 stjerner, for deres siddende koncert i Brabrand til ’De Grimmeste Aftner’: ’Helt og aldeles fænomenalt og professionelt. Restriktioner er tydeligvis ingen hindring for duoen, der fredag aften indtager en grim aften og gør den endnu mere grim – på den smukke måde. Kumaraswamy spirer fra et ydmygt frø til et kæmpemæssigt, frodigt og selvsikkert træ.’ Soundvenue kvitterede med 5 stjerner for deres koncert på Roskilde Festival 2019 og skrev følgende:
”…søndag eftermiddag viste producer Aske Knudsen og rapper Sharon Kumaraswamy, at man sagtens kan blæse taget af en åben himmel… da Sharon under ’Staring at My Dick’ gik ned blandet det siddende publikum, hvor hun sprang sit konfettirør og fremviste Ravi Kumas fabelagtige evne til både at opbygge og udløse energi på den helt rigtige måde”.

Ravi Kuma har også opnået airplay på P3, hvor publikum stemte dem direkte ind på en andenplads i Pelle Peters radioprogram P3 Listen, med sangen ’Take Off My Scarf’, fra debutalbummet ’Sub’. Netop ’Sub’ er en blanding af producer Aske Knudsens hårdpumpende elektroniske beats og rapperen Sharon Kumaraswamys energiske og protesterende tekster, hvor gruppen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv.

Ravi Kuma rammer Pumpehuset i København den 17. og 18. juni 2021. Billetter købt til de oprindelige koncerter gælder også til disse nye koncertdatoer.

Support: Szim
Szim var en del af Urban Girls-projektet, hvor hun arbejdede med Lucy Love som coach. De to fortsatte deres samarbejde efterfølgende og Szims første single ’Pokus’ blev skabt med Lucy Love og Yo Akim bag produktionen. Szim fulgte hurtigt op med singlen ‘Dårlig til at Svare’ der blev valgt som Ugens Topsify Hit på The Voice og kom med på P3 Listen. Den 13.11.2020 udkommer hun med sin 3. single “Aldrig Været i Tvivl”.
Fredag
18. jun 2021
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
135 Kr. + gebyr