PUMPEHUSET og Pumpehusets Byhave Præsenterer
Rasmus Matthiesen + The Orange Grove

Pumpehusets Byhave åbner kl. 15:00 – Byhavekøkkenet AREPA AREPA åbner kl 16.00
Koncerter starter kl. 18:30
Fri entré

____

Rasmus Matthiesen og band er nutidig dansksproget rock- og folkmusik med tråde til navne som Peter Sommer og C.V. Jørgensen. Med vedkommende tekster og fingeren på pulsen af sin generation, har Rasmus siden udgivelsen af singlerne Østjylland og Frie Valg, som fik radio-airplay på P4 og P6, spillet koncerter over det meste af landet. Senest som support for Mellemblond samt til både SPOT, Tønder Festival og Smukfest.
I 2017 udkommer debutalbummet ALT GODT som er produceret af Kent Olsen (Giant Sand, Marie Frank). Live består Rasmus Matthiesen desuden af Anders Ahle (guitar), Kristoffer Jeberg (trommer), August Korsgaard (orgel, wurlitzer) og Julius Holst Hvarregaard (bas).

The Orange Grove er westcoast-rock fra et dansk perspektiv. Den slags rock, der blander folk, americana og psychedelia. Med plads til både melodisk sårbarhed og brølende jam-eksplosioner, skaber de en 70'er-fornemmelse med et nutidigt præg i lyrik placeret i et alsidigt musikalsk univers med et varierende, men steady groove. The Orange Grove er et live-band med et behov for at være tilstede i nuet – sammen med publikum. Inspireret af kunstnere som The Grateful Dead, Ryan Adams og Jonathan Wilson, trækker bandet en linje fra fortiden til nutiden; fra den gamle generation til den nye, og videre ud i fremtiden. Det er solskinsrock med en tilpas mængde alvorlighed og en respekt for instrumenterne, der ikke har set skyggen af en computer.
Debutvinylen ”Stare Into The Sun” affødte bl.a. afspilning på Madsen P4 og P5, opvarmning for Natalie Prass i lille Vega og optræden til Copenhagen Psych Fest i 2015. I december 2015 var The Orange Grove arrangør og husorkester til ”Celebrating 50 Years of Dead” med bl.a. Young Flowers Reunion, og i 2016 var de værter for Loppens hyldest til the Band og "The Last Waltz". Bandet arbejder aktuelt på nyt materiale og hvad der forhåbentlig bliver plade nr. 2.
 
Lørdag
19. aug 2017
dørene åbner
15.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>