PUMPEHUSET Præsenterer
Rangleklods
Belle Ville


Husk at Rangleklods holder fest efter koncerten fra kl. 23.30. Gratis entré for alle som har været til koncerten og ellers koster det 30 kr. at komme ind.Tidsplan afterparty

23.30 : AFTERPARTY

23.30 : BELLE VILLE DJ SET
00.00 : RANGLEKLODS DJ SET

01.00 : TROELS ABRAHAMSEN

02.30 : JENS LINDAHL


Via Rangleklods' Facebook profil - det bliver helt sikkert en fin, fin aften og nat:
We've put together a sweet afterparty as well - also at Pumpehuset - with DJ-sets by Troels AbrahamsenJens LindahlBelle Ville and yours truly. It's of course free for those who attended the concert and a mere 30 kr. for those who didn't. And it's going to be a great, great night. Sometimes you just know.

Om Rangleklods
Gennem det seneste år har formkurven for Esben Andersen aka Rangleklods kun bevæget sig støt opad; fra supportture for både VETO og WhoMadeWho, et anmelderrost debutalbum og en fantastisk koncert under dette års Roskilde Festival, hvor Rangleklods efterlod et markant aftryk med sin Cosmopol-koncert fredag middag. Om denne skrev Politikens Kim Skotte bl.a. at Rangleklods “leverede en overbevisende Roskilde-debut bygget op så musikken langsomt blev suget ind i et stadig mørkere og dybere dansedikterende groove.”

Til efteråret bliver der igen mulighed for at lade sig suge ind i Rangleklods summende og stikkende elektroniske univers, når der imellem en række udenlandske shows, bliver tid til 5 danske i en tætpakket efterårskalender. Til udvalgte shows har Rangleklods valgt at tage danske Belle Ville med som support.

Koncerterne kommer i øvrigt til at ligge i forlængelse af debutalbummet “Beekeeper”, som indtil nu kun har været ude på CD og digitalt, men altså nu udgives i en vinyludgave, der også vil indeholde debut EP’en “Home”.

”Beekeeper” er kulminationen af flere års ambitiøs udforskning af den elektroniske musiks uendelige muligheder, og det afspejler på alle måde en kunstner, der ikke er bange for at følge sine ideer hele vejen – fuldstændig frigjort fra alle genrekonventioner. Albummets ti numre bevæger sig i et spændingsfelt mellem poppet tilgængelighed og udfordrende lydeksperiment i et selvskabt univers, hvor de sidste fem årtiers musikhistorie lever side om side med elektronikken som det kreative udgangspunkt. Esbens Andersens karismatiske vokal binder med skarp kompositorisk og melodisk beslutsomhed udforskningerne sammen, så det enkelte nummer – trods kompleksiteten – fremstår afrundet og helstøbt. Dertil skaber de analoge elementer, der optræder i form af indspillet guitar, bas og percussion og diverse gear, en organisk varme, som sjældent høres lignende i elektronisk musik.

Rangleklods forener i sine klubvenlige kompositioner rockens dybfølte nerve og poppens udadvendte frigjorthed – en kombination, som giver Rangleklods usædvanligt stort spillerum. Rangleklods løser på ”Beekeeper” den svære opgave, det er at lave musik, der både rækker ud og udfordrer.

Support denne aften leveres af det unge makkerpar Anders Kirk og Line Gøttsche Dyrholm, som tilsammen danner bandet Belle Ville. De er dette efterår aktuelle med deres længe ventede debut-album.

Belle Ville har med sin dragende elektroniske pop opnået spilletid på P6 og P3, og op til efterårets albumudgivelse spiller bandet koncerter i Belin og Paris, plus i det meste af Danmark, hvor de supporter Rangleklods.

Kontraster er én af de essentielle elementer i Belle Ville-universet. At bandet består af 50% kvinde og 50% mand er yderst signifikant, når man taler om deres udtryk, som blander et drømmende og feminint tekst- og lyduniverser med kontante, maskuline beats.

På samme måde bevæger musikken sig i et intenst spændingsfelt mellem computerens perfektionisme og den menneskelige stemmes organiske følsomhed. Således forenes lys med mørke, lethed med tyngde, tanker med følelser og kroppen med computeren.

Bandets mål er ikke at stille disse kontraster op over for hinanden, men derimod af på dem til at lege sammen til det slår gnister. I live-sammenhæng tæller Belle Ville ikke to, men fire mand. Således har bandet August Dyrborg (Bottled In England) på trommer og Mikkel Grevsen på trompet.

Du kan lytte til hele deres seneste EP  'Opium' HER
Lørdag
20. okt 2012
dørene åbner
20:00
Showet starter
21:00
Pris
140 + gebyr Kr.
Belle Ville
Placeholder image
?>