PUMPEHUSET og The Music Company Præsenterer
Rangleklods

17. april i år udkom singleforløberen, ’Never Lie’, som dermed blev de første nye toner fra Rangleklods (Esben Andersen) siden det anmelderroste album, ’Straitjacket, fra 2015. ’Never Lie’ blev sendt af sted mod sommeren som P3’s Uundgåelige og skinner igennem på den nye EP med sit varme guitar-hook og sætter ild til en nostalgisk længsel efter netop sommer, solskin og lange, sorgløse nætter.

Rangleklods udgiver mere ny musik i 2020, og slutter året af med 3 koncerter i november.
”Jeg er helt klart en udfordring at være sammen med – til tider,” fortæller Esben med et smil og fortsætter: ”Never Lie er en refleksion over min til tider udsvævende livsstil og underlige vekslen mellem at være enormt eventyrlysten og ekstremt introvert.”

Rangleklods spiller 3 koncerter i november 2020. Esben siger: “At gå ind Ranglesklods’ musikalske univers igen, har virkelig været som at vende hjem. Jeg følger mine musikalske instinkter 100% og giver mig hen til hver eneste tone i sangene. Rangleklods er på ingen måde bare tilbage i 2020, men er her for at blive, og jeg kan næsten ikke vente på at komme i gang.”

Rangleklods har altid haft ry for sine intense og opløftende elektroniske koncerter, hvor bassen rammer lige i brystkassen og vokalen croones helt ud over scenekanten. I 2020 indtager Esben Andersens igen scenen i fuld kontrol over sine elektroniske instrumenter og håndspillede maskiner, der forenes i Rangleklods’ unikke rum mellem natsort klubmusik og solbelyst pop.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.
Lørdag
28. nov 2020
dørene åbner
20.30
Showet starter
21.15
Pris
195 Kr. + gebyr
?>