PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Raised Fist
Efterfest: Midnight cowboy

Siden deres start i 1998 har bandet Raised Fist fra Luleå valgt at gå deres egen vej. Med deres eksplosive og prisbelønnede liveoptrædener, der aldrig skuffer publikum, har de turneret over hele verden. Dette efterår begiver de sig ud på en længe ventet turné i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Estland.

I deres aktive år har Raised Fist udgivet syv studiealbums. Det seneste album, ’Anthems’ fra 2019, byder på en samling af fremragende punkrock sange. Med en unik blanding af hardcore, punk, metal og rock blev Raised Fist pionerer inden for tung svensk musik tidligt i deres karriere. I dag anses de for at være et af Sveriges bedste livebands.

Sidst man kunne opleve Raised Fist live i Danmark var på Copenhell i 2022. Til november er de tilbage igen med deres ’Unsinkable Tour 2023’, når de spiller i Pumpehuset fredag 24. november 2023.

Fredag
24. nov 2023
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
295 Kr.
Efterfest:
Midnight cowboy
Midnight Cowboy er den konstant søgende dj med det store musik hjerte. Igennem 2 år har han inviteret en række gæster fra musik Danmark ned til hans hule på Escobar på Blaagardsgade på Nørrebro , hvilket altid har resulteret i fantastiske aftner. Midnight Cowboy har været en hardcore dreng siden de glade 90ere i Nordjylland, så at få lov til at køre festen videre efter Raised Fist er en kæmpe privilegie. Den musikalske menu denne aften bliver en liflig blanding af klassikere , deepcuts og det nye og skarpe!Der er gratis entré til efterfesten.
Placeholder image
?>