PUMPEHUSET og Scratch Præsenterer
R.A. The Rugged Man

R.A. The Rugged Man startede sin rapkarriere som 12 årig og fik som 18årig kontrakt med Jive Records efter tilbud fra ikke mindre end otte andre pladeselskaber. Albummet kom desværre aldrig, og det lykkedes R.A. The Rugged Man at få kontrakt med to andre major labels, men hans personlighed kom altid i vejen... Bl.a. blev han sagsøgt af Jive for sin opførsel, og andre selskaber blacklistede ham, så deres artister ikke kunne arbejde sammen med ham.
Hyldet af alle fra Method Man

til Notorious B.I.G. som den måske bedste rapper nogensinde og især kendt for sin rimstruktur og avancerede flow.

Det første album kom i 2004 efter 10 års ventetid, og i 2013 udkom hans andet album ”Legends Never Die”, hvor kassettebåndsversionen bl.a. indeholdt en produktion fra danske DJ Noize. Udover musikken har han også ageret som journalist og film- og bokseekspert på TV.

R.A. er lige nu i gang med indspilninger til nyt album, og har lige lanceret hans nye popcast The R.A. The Rugged Man Show, som du kan finde via ITunes, Souncloud og Youtube.

Live er han kendt for at fyre den af, som vi tidligere har været vidner til på Loppen, hvor der sidste gang var udsolgt, samt at være en smule skør, men som Rapspot skrev om hans koncert til Vanguard: ”Er der en rapper der kan sparke gang i en fest, så er det R.A. The Rugged Man”. Showet er måske kaotisk, men til gengæld er han betragtet som en af de absolut dygtigste liverappere nogensinde. Som GAFFA skrev:
”Hans drævende, smålæspende, dog velartikulerede flow er intet mindre end unikt, og den minutiøse præcision, hvormed han mimrende som en anden alzheimerpatient leverer sine rim, er beundringsværdig”
Et must-see for enhver rapfan!

Før koncerten med R.A. The Rugged Man kan du opleve det legendariske DM I MIX, som er det officielle danske DJ mesterskab med tidligere mestre som Noize, Static, Cutfather, Soulshock, Turkman Souljah, Ugerløse, Knud, m.fl. samt den nye one-on-one producerbattle Battle Of The Beats.
Lørdag
9. sep 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
250 Kr.
?>