PUMPEHUSET og CONTEMPORARY BEAT PRODUCTIONS Præsenterer
Pumpehuset Rocker Balkan Beats feat. Bjonko

Lørdag den 6. februar rocker Pumpehuset Balkan Beats for første gang og vi har inviteret Årets DMA world livenavn Bjonko som headliner på showet sammen med et stærkt line-up af værter, support bands og dj's, i et tætpakket Pumpehus.

Balkan Beat kunstneren Bjonko har været et af de førende navne på den nordiske balkanscene i mange år.

Bjonko forener på original vis traditionerne fra Balkan med en moderne urban lyd inspireret af den danske musikscene. Bjonko har arbejdet sammen med kunstnere fra den Danske mainstream scene. Senest med rapperen Klamfyr fra den danske hiphop-gruppe Suspekt på Bjonkos nummer Tikkitash, Mika Vandborg fra rockbandet Electric Guitars og loveshop og Fallulah.

Bjonko har netop vundet DMA prisen som årets livenavn og motivationen fra "Dansk Live", var klar i mælet:

"Bjonko og hans liveband spiller kort sagt røven ud af bukserne! De er nogle virkelig dygtige musikere som swinger fedt sammen. De skaber altid en fest med energifyldt optræden og smittende livsglæde. Derudover forsøger Bjonko altid at afsøge opfindsomme samarbejder på livefronten. Han har på den måde formået at gøre sin musik relevant i utraditionelle sammenhænge også udenfor worldscenen. Dette især fordi han har en særligt legende tilgang. Bjonko er den der pt. brager bedst igennem på livefronten og fylder dansegulve i Danmark såvel som i udlandet. Derfor skal denne pris gå til ham."
Lørdag
6. feb 2016
dørene åbner
21.00
Showet starter
22.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>