PUMPEHUSET Præsenterer
Prep Music showcase

LINE-UP

FILIPPA
Sovereign
Andreas Kruse
Elo Kay
Julie Ellinor
Joshua Shafir
JOLES
__________________________________________

@Filippas musik er tunge beats, melankolske undertoner og poppede melodier. Hendes fængende stemme er indrammet af en dragende, knitrende elektronisk produktion, som hun bruger forskelligt, alt efter hvilken historie hun vil fortælle og hvilket udtryk hun vil vise med nummeret.

Hold øje med hende her: https://www.instagram.com/filippasdn/
Spotify: https://spoti.fi/3fVyi4m
__________________________________________

@Joshua Shafirs karriere blot lige er begyndt, har han allerede trukket overskrifter i Soundvenue og på DR.dk, efter singlen ‘Endegyldig Sandhed’ figurerede som ‘Månedens Kanon’ tilbage i december. D. 25. juni er han klar med debut-EP’en ‘En Endegyldig Sandhed’, hvor han med fem sange inviterer os med på en rejse gennem et hårdtprøvet år i hans liv.

Følg Joshua Shafir her: https://www.instagram.com/joshuashafir/
Spotify: https://sptfy.com/aalp
__________________________________________

@JOLES er på mange måder en hybrid mellem flere lydbilleder. Hun bevæger sig både i det poppe-de, i det elektroniske og i det alternative. Vigtig for JOLES’ lyd er hendes tekster og det omkring lig-gende univers der centrerer sig om storytelling og refleksioner. I sin musik tapper JOLES ind i både det ’stærke’ og det ’sårbare’ og udforsker følelser der enten opstår i eller udspringer fra, situationer i sit eget liv eller hos dem omkring hende.

Følge JOLES her: https://www.instagram.com/itsjoles/
__________________________________________

@Elo Kay er en fremadstormende rapper som viser på sit debutalbummet ’Village by the Woods’ at ambitionerne er større end nogensinde før, når rapperen i løbet af 14 numre maler sin livshistorie med utrolig imponerende lyrik, akkompagneret af stemningsfyldte produktioner. Når Elo Kay spiller live, står der energisk fest på menuen:

Følg det nye danske rap håb her: https://www.instagram.com/iamelokay/
Spotify: https://sptfy.com/aalr
__________________________________________

@Andreas Kruse er klar med sin moderne og melankolske popmusik, som du kan danse natten væk til. Popmusik der i sin fineste form, båret af hans stærke og dragende vokal, tager dig med til et relaterbart tekstunivers, om behovet for at være bund ærlig omkring hvad der rører sig langt bag det ydre.

Følg med her: https://www.instagram.com/andreaskrusemusic/
__________________________________________

@Sovereign skaber følelsesfortættede øjebliksbilleder af ungdommens håb og længsler gennem me-lodiøs eftertænksomhed og energi. Den københavnske trio består af barndomsvennerne Frederik Milland, Louis Gjerrild og August Andersen. Bandet fandt sammen og skabte Sovereign i starten af 2020 med ønsket om at lave musik om ægte følelser uden at pakke tingene ind.

Følg de tre barndomsvennerne her: https://www.instagram.com/sovereign.cph/
Spotify: https://sptfy.com/5Ycr
__________________________________________

@Julie Ellinor laver alternativ pop med et både upoleret og nærværende udtryk. Med sin fine melodiske sangskrivning og karakteristiske stemme drager hun lytteren ind i sit intime univers. Hendes single ’Oblivion’ røg direkte i rotation på P6 Beat, og i 2021 er Ellinor klar til at udgive ny musik.

Torsdag
30. sep 2021
dørene åbner
17.30
Showet starter
18.00
Pris
135 Kr. + gebyr
?>