PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Preoccupations
JOYFULTALK

Inden hele polemikken om deres navn, fik Preoccupations i starten af 2015 stablet en flot opmærksomhed på benene med deres dengang selvbetitlede debut 'Viet Cong'. Pladen blev udråbt til én af årets bedste, og deres videreførelse af tidligere projekters soniske universer parret med raffineret dystopisk postpunk, tryllebandt lyttere i blændende guitarriffs og buldrende basslinjer. Debutalbummet lyste om så mere op på Loppen, da canadierne besøgte København forrige februar, hvor de beviste at de også har et traditionelt højfrekvenstog af en punkkoncert i ærmet.

Dannet af medlemmer fra Chad Van Gaalen og bandet Women, har Preoccupations både grebet om den melodiøse melankoli og det ildevarslende paranoide. Den. 13. juni offentliggjordes førstesinglen ‘Anxiety’ fra det kommende album, det nu endnu engang selvbetitlede ‘Preoccupations’, som rammer hylder og streamingstrømme den 16. september. Singlen indfrier forventningerne om endnu mere dystopisk hypnose som vi kan se frem til at høre live, når København får fornøjelsen af en koncert i efteråret. Preoccupations vil lade det runge og suse under vælvingerne på Pumpehuset den 14. november.

Aftenens support, JOYFULTALK, kombinerer analoge og elektroniske lydflader til sit helt eget klangunivers med elementer af krautet motorik og organisk kaos. Den vide referenceramme kan lede tankerne hen på Actress’ eksperimenterende tusmørkegrooves og Factory Floors insisterende mekanik.
Mandag
14. nov 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
185 Kr.
JOYFULTALK
Placeholder image
?>