PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Powerwolf
Civil War

Tyske Powerwolf er et fremragende powermetal-band, der i deres mørke og gotiske musik og tekster helt oplagt dyrker mytiske fortællinger om varulve og vampyrer.

Powerwolf blev dannet i 2003 af brødrene Charles og Matthew Greywolf, men det var først med indlemmelsen af frontmand Attila Dorn, at bandet slog ind på den kunstneriske kurs, som siden er blevet forfulgt - en kurs, der således ikke mindst bunder i Dorns forkærlighed for rumænske varulve-skrøner; Dorn, der i øvrigt på det tidspunkt studerede klassisk opera på musikakademiet i Bukarest. Powerwulf albumdebuterede med "Return In Bloodred" i 2005 og fulgte to år senere op med konceptalbummet "Lupus Dei", der delvist blev indspillet i et kapel. Siden er fulgt yderligere fire album, hvoraf "Blessed & Possessed" (2015) er det seneste - også et livealbum, "Alive In The Night" (2012), er det blevet til.

Endelig har Greywolf-brødrene, Attila Dorn og resten af Powerwulf også udgivet en split-EP, "Wolfsnaechte Tour EP", sammen med de beslægtede powermetal-navne Mystic Prophecy, Stormwarrior og Lonewolf.
Fredag
14. okt 2016
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
210 Kr.
Civil War
Placeholder image
?>