PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Pouya

Den amerikanske rapper Pouya hiver hiphop-undergrunden op til overfladen i Pumpehuset den 4. oktober. Pouya har fået sin rap-opdragelse i Miamis undergrund, og det kan i den grad høres på hans musik, der benhård i filten og helt uden dikkedarer. Der er ingen autotune, doven soundcloud-mumlen eller halvrappende sang, det er straight-up rap. Han debuterede i 2013 med singlen Get Buck, der med et fik Pouyas navn på alles læber, og sidenhen har han udgivet mixtapes, masser af singler og tre albums - det seneste Five Five fra 2018. Pouya udgiver selv sin musik på sit Buffet Boys-pladeselskab, hvor ham og hans homies Ghostemane, Fat Nick og Shakewell, kan boltre sig uden de store labels indblanding.

Kernen i Pouyas musik er velsmurte flows og stærkt lyrik, der oftest er bakket op af spooky produktioner med masser af tyngde, som understreger hårdheden i musikken. Tag f.eks. den hamrende tunge og vanedannende undergrundshymne “1000 rounds”, den minimalistiske “Scrubs” eller den pivfriske single “Stick Out”.

Kevin Pouya, som er hans fulde navn, ligner ikke de fleste af de nye undergrundsrappere. Han er har ikke nogen ansigtstatoveringer - det overlader han til de faste samarbejdspartnere Ghostemane og Fat Nick - og med sit lange krøllede hår stikker han, ligesom sin musik, ud blandt mængden af nye, unge rappere.

Billetsalget starter den 14. juni kl 10.00
Torsdag
4. okt 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
230 Kr. + gebyr
?>