PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Post Malone
Danny Seth

Post Malones gennembrud har været hurtigt om end kontroversielt. Dallas-rapperen var stort set ukendt, før han sidste år bragede ind på scenen med sit smittende hit ‘White Iverson’, der efter en kort beef med Earl Sweatshirt og en Billboard-topplacering, placerede Post i samme rum som Kanye West. De endte med at optage ‘Fade’ sammen, som endte på Kanye’s album The Life of Pablo. Et par SoundCloud-singler, et stært mixtape og en totalt udsolgt Rust-koncert senere, er Post Malone snart klar med albummet Stoney, der får sin danske livedebut i Pumpehuset den 16. februar.

Da Post Malone i maj udgav sit første mixtape, August 26th, var det ikke blot for at tease for hans kommende debut, men også hans første chance for at vise, at han var mere end ‘White Iverson’ og Justin Biebers touropvarmer. En chance Dallas-rapperen på ingen måder missede. På August 26th svinger Post Malone mellem rollen som balling rapper og countrysanger – en karriere han drømmer om og som blandes perfekt på crossover-hittet ‘Go Flex’ samt bangerne ‘Monte’ og ‘Money Made Me Do It’.

At titelteaseren ikke holdt stik er et lille hak i tuden, men heldigvis rammer Stoney gaden den 9. december og lige i tide til hans første show i Pumpehuset til februar.
Torsdag
16. feb 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
280 Kr.
Danny Seth
Placeholder image
?>