PUMPEHUSET og Beatbox Entertainment Præsenterer
Poolside
Ora the Molecule +

For knap fire år siden tog medlemmerne i den Los Angeles-baserede duo, Poolside, Jeffrey Paradise og dansk-fødte Filip Nikolic, en pause fra bandets touraktivitet. Dette skete trods voksende efterspørgsel, erklærede fans som James Murphy fra LCD Soundsystem, techno-legenden, Derrick May og den norske stjerne-DJ, Todd Terje samt en stribe anmelderroste koncerter på prominente festivaler som FYF Festival, Primavera Sound, SXSW og Coachella. Tidligere i år annoncerede Poolside endelig, at de var på vej tilbage til livescenen, da de løftede sløret for en række amerikanske koncertdatoer. Nu har Poolside tilføjet flere datoer til tourplanen heriblandt en dansk en af slagsen, hvilket betyder, at bandet lægger vejen forbi København i begyndelsen af næste år.

Turnéen kommer efter en tid, hvor bandet har omgrupperet og fokuseret på arbejdet med nyt materiale. I 2017 udkom albummet, ‘Heat’, der var opfølgeren til debutalbummet, ‘Standard Pacific Time’ fra 2012, hvorfra man blandt andet finder bandets populære cover af Neil Youngs, ‘Harvest Moon’. Nummeret, der ofte er at finde i førnævnte James Murphys DJ-sets, er et af de mest kendte eksempler på Poolsides helt særegne disko-elektro, som duoen også har omsat i en række remixes for navne som The Rapture, Matthew Dear, Little Dragon og Fool’s Gold.

Jeffrey Paradise og Filip Nikolic mødte hinanden i 2004, da Nikolic var bassist for danske Junior Senior og Ima Robot, og Paradise var DJ og medlem i The Calculators. Det skulle dog først være i 2011 de to fandt sammen i et hjemmestudie i et poolhus i Los Angeles, hvor de begyndte deres første indspilningssessions til det, der skulle blive til bandet Poolside. Senere samme år debuterede duoen med singlen, ‘Do You Believe’, der dukkede op på Youtube, og som efterfølgende blev hypet af toneangivende medier som Dazed & Confused og NME. Siden udkom debutalbummet og singlen, ‘Slow Down’, der blev et af de mest spillede numre i 2012 på amerikanske radiostationer som KCRW, KEXP og NPR. Nu er Poolside endelig tilbage på landevejen, hvor de blandt andet vil være at finde i Pumpehuset i København torsdag den 31. januar.

 

Med som support denne aften er Ora the Molecule.
Torsdag
31. jan 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
170 Kr. + gebyr
Ora the Molecule
Placeholder image
Placeholder image
?>