PUMPEHUSET og All Things Live Præsenterer
Polaris
Support: Silent Planet + Paledusk + Thornhill

Australske Polaris er klar til at servere metalcore-traumeterapi til marts

De ligger i krydsfeltet af angst og katarsis: Det australske metalcoreband Polaris blander metal, progressive/post-rock og elektroniske elementer med melodiske hooks. Det hele er bundet sammen af tekster, der ofte omhandler livet skyggesider, så en koncertoplevelse føles som en form for renselse af alle dine skavanker og bekymringer.

Bandet, der består af vokalist Jamie Hails, guitarist Rick Schneider, bassist Jake Steinhauser og trommeslager Daniel Furnari, har siden 2012 eksperimenteret med en lyd, der var progressiv i sit udtryk og mørk og intens i sin opdagelse i sangteksterne. Skyld, skam, død er ikke fremmede emner for medlemmerne, der har tre studiealbum og tre EP'er i bagagen. Den seneste udgivelse er albummet Fatalism, der kredser sig om følelsen af fortvivlelse og dystopi, som har været bandets overordnede oplevelse af verdenssituationen de sidste par år.

Kom ind, og tag alle dine skygger og dæmoner med. Det bliver mørkt, hårdt og godt!

Torsdag
28. mar 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
300 Kr.
Support:
Silent Planet
Silent Planet er et amerikansk metalcore-band dannet i Azusa, Californien. Deres navn er inspireret af C. S. Lewis' science fiction-roman 'Out of the Silent Planet'.
Placeholder image
Paledusk
For mange bands bruges vendinger som 'kaos' og 'sindssyg' farverigt som beskrivende ord for bandets karakter; snakker man om Japans metalcore-act Paledusk er de beskrivelser noget af en underdrivelse. Siden udgivelsen af ​​deres EP 'Happy Talk', og deres signing til Greyscale Records, har rygterne spredt sig som en steppebrand om disse unge fra den japanske ø Kyushu. Bandet har udgivet flere singler med nogle af Japans mest hypede kunstnere, og nu sætter de blikket på de internationale scener.
Placeholder image
Thornhill
Thornhill er et australsk heavy metal-band fra Melbourne, dannet i 2015. Bandet består i øjeblikket af vokalist Jacob Charlton, guitarist Ethan McCann, trommeslager Ben Maida og basguitarist Nick Sjogren.
Placeholder image
?>