PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Poets of the Fall

Det finske rockband Poets of the Fall – sanger Marko, guitarist Olli og keyboardspiller Captain begyndte deres musikalske eventyr fra scratch i 2003. Marko havde solgt alt han ejede for at investere i sit livs kærlighed, musikken, sammen med vennerne Olli og Captain. Han flyttede hjem i kælderen hos sine forældre, og gutterne byggede et lille studie i Ollies stue så de kunne indspille og lave sessions. Resultatet af indspilningerne var en blanding af pop, rock, metal og den industrielle sound. Senere fik de tre selskab af guitarist Jaska, bassist Jani og trommeslager Jari.

Bandets første single var ”Late Goodbye”, som blev skrevet til computerspillet Max Payne 2. Det nåede gennem spillet ud til millioner af mennesker, og gav bandet international anerkendelse og deres første pris ved G.A.N.G Awards i 2004.

Poets of the Fall's debutalbum "Signs oF Life" fra 2005, gik direkte nummer ét på den finske albumliste udgivelsen i januar 2005, og forblev på hitlisten i mere end et år.

Siden da er det blevet til ikke mindre end 9 albumudgivelser, og senest i 2020 ”Alexander Theatre Sessions”, som er en serie af tolv akustiske singler med tilhørende videoer, filmet i ovennævnte teater i Helsinki, og i skrivende stund indspiller de materiale til forskellige nye projekter, deriblandt det næste album. Bandet har vundet flere priser, bl.a. Muuvi People's Choice Award for ‘Carnival of Rust’. Gruppen er kendt som et fantastisk live-band, så der er noget at se frem til, når de ikoniske alternative rockers i Poets of the Fall besøger Pumpehuset til september næste år.
Tirsdag
6. sep 2022
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
200 Kr. + gebyr
?>