PUMPEHUSET og Indisciplinarian Records Præsenterer
Piss Vortex + Fossils + No Light

Det lokale label Indisciplinarian inviterer i Byhaven med et hårdslående trekløver af FOSSILS, NO LIGHT og Piss Vortex!

I 2015 havde noiseproggerne FOSSILS deres Roskilde Festival- debut, og dermed gik en af bandets største drømme i opfyldelse. At stå på en Roskilde-scene har været på bandets ønskeliste i mange år og lørdag nat den 4. juli blev drømmen til virkelighed.

En sådan oplevelse skulle selvfølgelig dokumenteres og præserveres for eftertiden. Derfor udgiver FOSSILS og INDISCIPLINARIAN nu syvtommer-singlen med det passende navn “Altered Steaks”. Pladen består af fire velstegte numre serveret live på Roskilde-scenen Gloria, hvor FOSSILS spillede en for dem mastodontlang koncert på en time og ti minutter, godt bakket op af et tændt publikum.

Udgivelsen af “Altered Steaks” fejres til Indisciplinarian Take Over-showet i Pumpehusets Byhave på selve releasedagen 5. August 2016.

NO LIGHT kan måske give mindelser om den alternative rocks “gyldne æra” med sine referencer til bands som Dinosaur Jr, Hüsker Dü og Guided By Voices - samtidig besidder bandet dog sin egen friske og vitale lyd.
NO LIGHT er et kompetent team af rock n’ rollers, der førhen har sat sig spor på DIY-landskabet I Europa og hensides det gamle kontinent. Med fortid i bands som Lack, The Fashion Obstacles og Marvins Revolt er medlemmerne absolut ikke nye i gamet. 2016 er året, hvor de fem musikere vender tilbage til en scene, som de aldrig har forladt, med shows og nye indspilninger. Bandets selvbetitlede debut EP er udgjort af fire højtspillende og ærlige sange leveret med en stærk følelse af presserende nødvendighed.

Den københavnske progressive grind-kvartet PISS VORTEX er tilbage med deres nye ep ”Future Cancer”. Siden det altsmadrende selvbetitlede debutalbum fra 2014, har bandet touret med label mates Fossils og Anti Ritual, spillet lokale shows med bands som Brutal Truth, Retox, Mutoid Man og Today Is The Day, ligesom de bragte kaos til Roskilde Festival med en knusende performance i 2015. Med disse shows har PISS VORTEX vist sig som et af de p.t. mest eksplosive og spændende musikalske ensembler, alt imens de i øvelokalet har afsøgt grænserne for deres udtryk i sangskrivningen til den nye EP.
Fredag
5. aug 2016
dørene åbner
14.00
Showet starter
18.30
Pris
Fri entré
?>