PUMPEHUSET og The Artist Præsenterer
Pind

Tilbage i foråret spillede Pind sine allerførste koncerter nogensinde med stor selvsikkerhed, hvor han inviterede fans ind i sit unikke univers. Med det nye album ’LOTUS’ samt hits som ’Indlæg’ og ’Plastic’ i ryggen er Pind klar med sin første danmarksturné til dato, når han med sit bandbesøger 13 byer til efteråret, heriblandt København og Pumpehuset.

‘(...) jeg var lidt i tvivl om hvorvidt den unge rapper var mand for opgaven. Aldrig I mit liv har jeg taget så meget fejl.(...)Selv da de bukkede, stod der stadig folk og hoppede, selvom musikken var stoppet.’ Skrev GAFFA senest i deres 6-stjernedeliveanmeldelse af Pind koncerten på SPOT Festival, hvor han væltede en propfyldt Store Sal i Musikhuset Aarhus.

Pind glæder sig til touren og udtaler: ’Det har været utrolig overvældende at opleve den opbakning, der har været frapublikum i foråret og hen over sommeren. Et tydeligt tegn på, at musikken har et liv derude blandt folk. Det har virkelig været en øjenåbner. Jeg glæder mig urimeligt meget til min største indendørs turné nogensinde’.

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. På albummet ’LOTUS’ inviterer Pind os ind i sit helt unikke lyriske univers, der har taget form via egne oplevelser og observationer. Med sine unikke produktioner og tekster, skabte Pind en særlig rød tråd på albummet, som giver lytterne, der virkelig spidser øre, mulighed for at opsnappe skarpe detaljer og referencer.
Bands of Tomorrow skrev bl.a. om albummet:’(...) LOTUS er et teksttungt album med et højt tempo og så mange detaljer i det lyriske, at det kræver mange gennemlytninger at få alle detaljerne med. En moden, personlig og gennemtænkt udgivelse, der for alvor mejsler Pinds navn fast på den danske rap-scene.’ - Bands of Tomorrow 4 ½ ud af 5 stjerner.
Torsdag
15. dec 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>