PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Phosphorescent

Sangskriveren Matthew Houck har under sit kunstneriske alias Phosphorescent smidt en række glimrende udgivelser på gaden over de seneste 15 år.  Siden debutalbummet »A Hundred Times Or More« kom i 2003 har den Athens-baserede singer/songwriter i stødt tempo vundet sig nye tilbedere med sin country-ficerede americana. Til efteråret kan den egensindige amerikaner opleves i København, når han 17. oktober 2018 slår vejen forbi Pumpehuset.

Phosphorescent spartansk orkestrerede indiefolksange, der låner flittigt fra countryens, gospelens og ambientmusikkens værktøjskasse, er rige på sitrende atmosfære. Det er sange, som kalder på refleksion, og som fordrer en vis dedikation fra lytterens side. Men tålmodigheden lønner sig. Houck er en sangskriver og performer i verdensklasse.

Grundet sit store talent og sin nysgerrige tilgang til americana-genren er Phosphorescent blevet udråbt til musikalsk arvtager til vægtige sangskrivere som Bob Dylan, Bonnie ”Prince” Billy og Willie Nelson. Sidstnævnte er Houcks store forbillede, som han valgte at hylde på 2009-albumet »To Willie«, der indeholdt en række af Houcks fortolkninger af nogle af den gamle country-outlaws stærkeste sange.
Seneste studieudspil med originalt materiale fra Phosphorescents hånd er det eksperimenterende »Muchaco«. Da det udkom tilbage i 2013, blev albummet af mange kritikere hyldet som Matthew Houcks stærkeste og mest ambitiøse til dato. Det fik med rette tildelt det eftertragtede »Best New Music«-stempel på det toneangivende, amerikanske musiksite Pitchfork og figurerede i toppen af mange mediers årslister.

Det rygtes, at Phosphorescent barsler med et nyt album, som sandsynligvis lander i pladebutikkerne allerede i sidste halvdel af 2018. Så til seancen i Pumpehuset skulle der være en god chance for at høre spritnye toner fra americana-eneren.

OBS: Koncerten er flyttet fra VEGA.
Onsdag
17. okt 2018
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
235 Kr. + gebyr
?>