PUMPEHUSET Præsenterer
Pharoahe Monch

Koncerten er desværre aflyst!

Den verdensberømte lyriske rapper Pharoahe Monch fejrer 20-året for solodebuten Internal Affairs ved at tage på tour, en tour der rammer Pumpehuset den 11. november 2019.

Pharoahe Monch, der er kendt som en af de rappere med det allervildeste lyriske flow overhovedet, startede karrieren ud i hiphop-duoen Organized Konfusion, som han udgav tre albums med gennem 90’erne. Men det var først da Pharoahe Monch gik solo, at hans genialiteter for alvor begyndte at blomstre. Det mundede ud i solomesterværket Internal Affairs fra 1999, der altid nævnes, når det bedste hiphop-album nogensinde skal kåres – og det er på sin plads for mesterværket emmer af soul-drevne melodier og stærke flows og krones med monsterhittet ”Simon Says”.

Selvom Monch har været i gamet i mange år, brænder hans ild stadig for fuldt og hans kreative motivation og output er som det altid har været - tårnhøjt. Monch udforsker konstant sin egen kreativitet og så sent som i 2016 vandt han en Grammy for soundtracket til Miles Davis-filmen ”Miles Ahead”. Udover sine egne albums har han arbejdet sammen med Erykah Badu, Jill Scott, Black Thought og Lil Fame
Mandag
11. nov 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
240 Kr. + gebyr
?>