PUMPEHUSET Præsenterer
Phace & Misanthrop

Køb kombibillet til alle Pumpehusets D'n'B efterårsshows her og spar 150 kr.Start efteråret med et ordentligt skud helvedesbas, når Tysklands bedste drum’n’bass eksportvare Phace & Misanthrop jævner Pumpehuset med jorden lørdag den 20. september.

Med udgivelser på en række af drum’n’n-bass-scenens vigtigste labels, Shogun Audio og Renegade Hardware blandt andre, har Phace stille og roligt bevæget op af rangstigen, som en af scenens allerstørste talenter. Det blev cementeret godt og grundigt, da han i 2006 vandt prisen som den bedste nationale drum’n’bass producer og dj ved den anerkendte tyske Future-Music Awards, og året efter udgav debuten Psycho, der er blevet lovprist af blandt andre Andy C, Pendulum, Goldie og Chase & Status.

Sammen med landsmanden og drum’n’bass-kollegaen Misanthrop, der har været i gamet siden midthalvfemserne med sit kulsorte og evigt friske take på drum’n’bass, startede han selskabet Neosignal. Dette samarbejde fulgte de hurtigt op på og i 2010 udgav de sammen albummet Deep Space, der blev rost af kollegaer og anmeldere verden over.

Så glem for et øjeblik alt om Englands drum’n’bass-soldater og vend blikket sydpå. Tyskerne kommer og de slår hårdt!
Lørdag
20. sep 2014
dørene åbner
22.00
Showet starter
22.00
Pris
80 Kr. + gebyr
?>