PUMPEHUSET Præsenterer
Peter Sommer
The Minds Of 99

Manden bag 2008’s mest roste plade er tilbage med en vej videre – for sig selv og sin musik, og ingen af delene kommer helt til at ligne sig selv igen. Førstesinglen, ’Hvorfor løb vi?’, er samtidig et farvel til en tid præget af alt for meget tvivl …

Mere end fire år er passeret, siden Peter Sommer senest udgav et album i eget navn, og selvom han i mellemtiden har udgjort den ene halvdel af De Eneste To, er det rimeligt at sige, at han denne gang står på egne ben som aldrig før.

For den 38-årige skanderborgenser har ikke blot udskiftet en del af sine sædvanlige musikere med en voksende elektronisk maskinpark på dette sit fjerde soloalbum. Privatfronten har også været præget af opbrud, og Peter Sommers skilsmisse er en central del af fortællingen om ’Alt Forladt’.

Med sig til koncerten tager han danske The Minds Of 99, der har vundet årets P3 KarriereKanonen.

The Minds Of 99 består af seks gamle barndomsvenner, der har optrådt sammen og hver for sig, siden de var helt små. Genremæssigt kan The Minds of 99 nok beskrives bedst som new wave eller post-punk. Radiohittet "Det er Knud som er død" er singleforløberen til den gratis, selvudgivne mini-ep af samme navn, som du kan downloade fra gruppens hjemmeside. Teksten til "Det er Knud som er død" stammer fra et digt skrevet af Tom Kristensen og blev udgivet i dagbladet Politiken i forbindelse med den danske polarforsker og folkehelt Knud Rasmussens død i december 1933.
Onsdag
30. okt 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
185 Kr. + gebyr
The Minds Of 99
Placeholder image
?>