Pest Fest

  1. Nifelheim
  2. Totenwache
  3. Heltekvad
  4. Krigstjørn

Pest Fest er desværre aflyst som følge af myndighedernes corona-restriktioner. Billetto refunderer automatisk alle billetter.

En af de primære kræfter i den danske black metal-motor, Ole Luk, inviterer sammen med Doomed Scandinavia og Pumpehuset til Pest Fest – en mørk decemberfest med et stærkt internationalt lineup, hvor svenske Nifelheim står øverst på plakaten.

Ole Luk fortæller, at målet har været at lave en black metal-festival, som han selv godt gad komme til. Derfor afspejler Pest Fests lineup i høj grad Oles egen smag indenfor den mørkere gren af metalgenren. I tæt samarbejde med Doomed Scandinavia er det således lykkedes at hive den infernalske thrash/black bastard Nifelheim til landet i stærkt følgeskab af Totenwache fra Tyskland, Krigstjørn samt et debutshow med danske Heltekvad. Desuden bliver aftenen fyldt med talrige dæmoniske happenings og effekter, såsom suspension-show fra performance art-gruppen Uprising of Inanna, merch, plader og kunstudstillinger.

Lineup: Nifelheim + Totenwache + Heltekvad + Krigstjørn

NB: Desværre har Svartmalm og Skaur måtte aflyse deres koncerter pga. coronaproblemer. Heldigvis har Krigstjørn kunne springe til.