PUMPEHUSET og Doomed Scandinavia Præsenterer
Pest Fest
Koldbrann + Sunken + Hild + Les Chants de Nihil

Black metal-fejringen Pest Fest vender tilbage til Pumpehuset

En af de primære kræfter i den danske black metal-motor, Ole Luk, inviterer sammen med Doomed Scandinavia og Pumpehuset til igen til Pest Fest – en mørk decemberfest med et stærkt internationalt og dansk lineup bestående af Koldbrann, Hild, Les Chants de Nihil og Sunken.

Lørdag
2. dec 2023
dørene åbner
18.00
Showet starter
19.00
Pris inkl. gebyr
375 Kr.
Koldbrann
Kompromisløse Koldbrann har ulmet i den norske black metal-undergrund siden 2001 med obskure og unikke riffs - riffs der er fuldstændig renset for alle musikalske tendenser og tidslige plager - og frontmand Mannevonds karakteristiske, striske vokal. I 2003 udgav bandet deres kolde og rå debut "Nekrotisk Inkvisition" og har siden kun udgivet to albums, men er i 2023 tilbage med nyt materiale, som de rammer Pest Fest med.
Placeholder image
Sunken
Der er suveræn dansk black metal fra Sunken, som ikke har spillet i København siden 2022. De er netop vendt hjem fra deres Europa-tour og står skarpere end nogensinde. Sunken erstatter Shrug, der desværre ikke kunne spille alligevel.
Placeholder image
Hild
Det voldsomme svenske metal act HILD er en lind strøm af ren urkraft og nordisk arv, som verden over er kendt for deres fuldstændig smadrende live optrædener!
Placeholder image
Les Chants de Nihil
Siden 2007 har franske Les Chants de Nihil været et black metal-projekt, der arbejder med melankolske og introperspektive idéer. Melodiske toner, alsidige rytmer og kraftfulde sangtekster venter forude!
Placeholder image
?>