PUMPEHUSET og Skandinavian Præsenterer
Pede B & DJ Noize
Artigeardit + MarcieFresh

Pede B & DjNoize har gennem de sidste mange år imponeret med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og en imponerende evne til at forny sig. I marts spillede makkerparret to aftener i træk i et propfyldt Pumpehuset i København. Gaffa’s anmelder var imponeret og gav lørdagens koncertaften 6/6 stjerner med ordene: “Eventyrlig aften med dansk raps bedste storyteller”.

I sommeren 2015 spillede Pede B & DjNoize for 20.000 mennesker på Arena på Roskilde Festival med band, strygere, børnekor og venner på scenen i form af L.O.C., Per Vers, Ankerstjerne, Alberte Winding og mange flere. Gaffa’s anmelder gav her også koncerten 6/6 stjerner og skrev bl.a.: “.... leverede den bedste danske rap-koncert på Roskilde, jeg nogensinde har oplevet”. Så bliver det nærmest ikke større!

Udover live-delen, så tildelte Politiken sidste år 5 stjerner til Pede B for ”Byggesten”, som dagbladet opsummerede således: ”I et potent flow forenede han muskler og hjerne i en selvbiografisk realisme foran en storscratchende Dj Noize.”

Pede B udsendte debutalbummet ”Stadig beskidt” i 2008. I 2010 kom ”Jungleloven”, to år efter var albumtitlen den da aktuelt inspirerede ”Under askeskyen” og i 2014 var det tid til den helt unikke ”Vi Hjerte Alberte”. Gaffa gav dét album de maksimale 6 stjerner og skrev om: ”En hyldest, der gør det, den skal: hylder originalkunstnerens musik og tilfører nyt liv. Hjerte!”

Pede B har i årevis haft et fast samarbejde med DjNoize, både live og ved indspilningerne – og sammen med Adam Sampler og LuxXx, er de gået i gang med at lave et nyt album. Det kommer i løbet af det næste år i 2017.
Fredag
24. mar 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
191 Kr.
Artigeardit
Placeholder image
MarcieFresh
Placeholder image
?>