PUMPEHUSET Præsenterer
Pede B & DJ Noize - Releasefest
Felix De Luca + Skurken

I maj 2012 fejrede Pede B release af sit fjerde album OVER ASKESKYEN i et stopfyldt Pumpehuset. Den 8. april udkommer efterfølgeren til det anmelderroste samarbejde mellem Pede B og DJ Noize. OVER ASKESKYEN 2 følger stilmæssigt i sporene det første album efterlod og byder desuden på samarbejde med artister som Tue Track, Erik Clausen, Orgi-E, Ayoe Angelica, Turkman Souljah m.fl. “Traditionen tro” byder release også på en koncert den 6. april i Pumpehuset.

Den 8. april udsender Target Records Pede B’s nye album OVER ASKESKYEN 2 på CD, LP og download. Albummet byder på 15 nye numre og udkommer kun lige under et år efter sidste plade. Om det korte tidsrum siger Pede;
Jeg er arbejdsnarkoman og stoppede aldrig med at skrive og indspille efter sidste album. En plade har ikke den levetid i folks bevidsthed som tidligere - især når man er i en nichegenre som hiphop - så for mig var det vigtigt, at vi holdt fast i folk og ikke brugte årevis på at satte en udgivelse sammen igen”.

Tiden mellem de to albums er også blevet brugt på at spille en 13-byers efterårstour med DJ Noize og band, udgivelsen af de gratis remix-projekt ASKEMIX (med ELOQ, Tako Lako, ES m.fl.) samt en gæsterolle på sidste års Comedy Aid Tour.

OVER ASKESKYEN 2 er kommet til verden i tæt samarbejde med DJ Noize men byder der ud over også på en række interessante features. På produktionssiden bidrager bl.a. Adam Sampler, Tue Track, Turman Souljah og Thor Madsen, mens vokalsiden gæstes af Orgi-E (Suspekt), Erik Clausen, Ayoe Angelica, David Fjelstrup (CODY / From Sarah), Emilie Moldow m.fl. Albummet følges op af en releasetour i april, hvor DJ Noize og band akkompagnerer den tidligere MC’s Fight Night champ rundt i landet (tourplan kan ses i bunden af pressemeddelelsen).

Første koncert er et releaseparty i Pumpehuset, hvor en billet til arrangementet også giver et gratis eksemplar af OVER ASKESKYEN 2 på CD. Denne aften byder også på support-shows med Felix De Luca og Skurken.

Husk at der vil være gratis adgang til efterfesten med Starkey, ELOQ og 2000F, for alle der har været til koncerten!

For mere info besøg www.pede-b.dk eller www.targetrecords.dk.
Lørdag
6. apr 2013
dørene åbner
20.00
Showet starter
20.30
Pris
120 Kr. + gebyr
Felix De Luca
Placeholder image
Skurken
Placeholder image
?>