PUMPEHUSET og Kill Beat Repeat Præsenterer
Pede B

Efterfest med Loke Deph, Frost og Pato Siebenhaar, præsenteret af Royal Beer, som giver den første øl!


Hvis man spørger rapperen Pede B, hvilket spillested, han ser som sit stamsted, er svaret altid Pumpehuset i København. Fredag den 17. september spiller Pede B og crew igen i den ikoniske kransal.

Som altid vil koncerten byde på en masse overraskelse, freestyle-rap, en masse gæster på scenen og en god blanding af gamle og nye numre. Rapperens sidste besøg på spillestedet var fire koncerter i streg sidste efterår, som Gaffas anmelder gav dem stjerner: ”For mig repræsenterer Pede B live alt, hvad jeg forbinder med en god hiphop-koncert. Hans levering er hård og levende, og han rammer beatet som en lastbil. Hans storytelling er nærværende, hans freestyle er sublim. Alt dette formåede han at smække i kroppen på et siddende publikum, så man konstant havde den sitrende lyst til at hoppe op af stolen, som var det et katapultsæde.” - Gaffa 2020

Sidste år udgav Pede B hele to albums, Gøgeungen og Gudskelov, hvor sidstnævnte fik den absolut bedste stream- og salgs-modtagelse i hans karriere. Siden da har rapperen været i studiet og færdiggøre en udgivelse for 2021. Derfor skal du ikke vente for længe med at købe billet, for de sidste gange Pede B har besøgt Pumpehuset blev der hurtigt udsolgt.

Support: Frit Løb
Frit Løb er den nye galionsfigur i dansksproget alternativ hiphop. Genren kalder de selv organisk trap under sloganet ’rød-hvide strofer over blå-grønne toner’ og serverer musik fra hjertet til hjernen. Duoen er lyrisk bevidste og melodiøst funderede, og skaber den slags hiphop, de selv føler mangler på modersmålet. Lyden har rødder i klassisk rap, som får et moderne twist af pop, R&B og soul.

Lytterne bliver taget ind i et univers der både skruer op for tempo og ambitioner, på den melodiske og poetiske front. Frit Løb laver melodisk hiphop underbygget af catchy omkvædsmelodier, dobbelttempo flows, rigtige instrumenter og selvfølgelig de allestedsnærværende 808 trommer. Frit Løb er aktuelle med EP’en Fri Fantasi, som udkom 11. juni, og blev gæstet af bl.a. Pede B på nummeret ”Pyramider”, som er blevet spillet ad flere omgange i Vidundergrunden på P3.

Om debutsinglen ”Drømme” skrev Gaffa sidste år: “‘Drømme’ er den første single fra duoen Frit Løb, som består af Cillian Murphy og Jonas Holmark. Den handler om det eftertragtede musikalske gennembrud, som bliver beskrevet gennem skarpe rim, soulfulde toner og afbalancerede beats. Et meget lovende første udspil fra Frit Løb.”
Fredag
17. sep 2021
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
220 Kr. + gebyr
?>