PUMPEHUSET og Skandinavian Præsenterer
Pede B

Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at forny sig. Efter at have nedlagt Pumpehuset helt og aldeles sammen med DJ Noize i marts 2017 vender Pede B nu tilbage for at gøre kunsten efter lørdag den 12. maj 2018.


2017 har været et travlt år for en af Danmarks helt store rappere, da den har stået på en stærk danmarksturné og ikke mindst udgivelsen af Sparring - et album der bekræfter Pede B’s lyst og evne til konstant at være i udvikling.


’Sparring’ udspringer af målet om at blive en bedre rapper – en målsætning man som udøvende musiker er nødsaget til at forholde sig til, hvilket Pede B udtrykker således; ”Alt der ikke er i udvikling er i gang med at dø”.


Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med – en sparring der har haft til formål at udvikle og forbedre rappen både teknisk og lyrisk. Albummet er produceret af Pede B’s mangeårige samarbejdspartnere Lukas Lunderskov og Adam Sampler, og selve processen på “Sparring” symboliserer det modsatte af MC Fight Night – en begivenhed som Pede B har vundet hele 3 gange. På albummet har ambitionen nemlig været, at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden.

Lørdag
12. maj 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
180 Kr. + gebyr
?>