PUMPEHUSET og 3rd Tsunami Præsenterer
Pattesutter

Kun et par måneder efter Pattesutter startede med at rappe, begyndte en tsunami af opmærksomhed rettet mod den unge rapper, der ikke lyder som nogen andre. Hans kompromisløse og kontroversielle stil har ført til uundgåelige hits som ”Technopiik”, "Det Ka 'Du Ik" og "Madonna". Pattesutter har siden optrådt i hele Danmark (og Norge) på Roskilde Festival, Smukfest, Zulu Awards og DR3 lavede en meget rost dokumentarfilm om hans hurtige karriere.

På Roskilde Festival 2018 opnåede Pattesutter uanede højder da hans single ”Technopiik” spredte sig som en steppebrand på Camping områdets lydsystemer, hvilket tydligt kunne ses på hitlisten, hvor den gik i Top 20 på Spotify og blev udnævnt af pressen som årets Roskilde-Hit.

Pattesutter producerer sin egen musik selv og blev opdaget af en af Danmarks førende rap-labels, Lil Label der inviterede ham med sammen med på holdet bestående af Emil Stabil, Young Bong og Lil Producer.

Efter at have udsolgt Vega i januar 2019, er Pattesutter klar med nye koncerter til efteråret. Han har helt friske hits med i bagagen + alle de bangers du kender. Du ønsker ikke at gå glip af Det Store Fede Patteshow!
Fredag
4. okt 2019
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris
150 Kr. + gebyr
?>