PUMPEHUSET og Smash!Bang!Pow! Præsenterer
Parquet Courts
Parkay Quarts eller Parquet Courts? Forvirringen har været betragtelig, siden Parquet Courts valgte at udgive ’Content Nausea’ kun seks måneder efter deres anmelderroste ’Sunbathing Animal’ under et alter ego. Bag navnene gemmer der sig dog samme humoristiske indierockere – nu tilbage og på tour under det oprindelige navn. De gæster København og Pumpehuset d. 10. september.

Americana-Punk
Siden bandets to frontherrer mødte hinanden i en pladelytningsklub på universitetet med navnet ”The Knights Of The Round Turntable”, er det gået stærkt med Parquet Courts, som oprindeligt er fra Texas. Kvartetten bosatte sig i Brooklyn, New York for at suge til sig af nye omgivelser, der formede Parquet Courts som band for alvor. På trods af en klar texansk åre, lader den urbane østkystsluft bandet klinge som et charmerende, skarpt punkband, som måske godt kunne skramle lidt mindre, men vælger ikke at gøre det.

Parkay Quarts?

Det var særligt 2014s Sunbathing Animal der har begejstret anmelderne, som bifalder den skarpe, punkede slackerlyd og den gennemførte selvironi. Som autodidakte self-made indierockere, udgør de et larmende, kløgtigt og kompromisløst indspark i indielandskabet, som sætter sangskrivningen højt, altid med et humoritisk glimt i øjet. Et eksempel herpå, at bandet kun seks måneder efter Sunbathing Animal udgav det solide album Content Nausea under alteregoet ”Parkay Quarts” – der skulle indikere midlertidig mangel på trommeslager og bassist. De har dog slået sig til igen, og det er derfor som Parquet Courts at de fire expat- texanere tropper op på Pumpehuset.Torsdag
10. sep 2015
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
170 Kr. + gebyr
?>