PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Paradise Lost
Sinistro

‘’Since their formation in Halifax, Paradise Lost have thrived in perpetual darkness: a place where rays of light seldom threaten to break the
black clouds, where nightmares last an eternity.’’

Engelske Paradise Lost er et metal band, der har mange år på bagen og som evigt mestrer musikken og forstår at skabe sig et helt unikt, dystert og mørkt univers.

Bandet, der ganske vist har skiftet stil og genre en del over de mange album, de har bag sig, men nu er de tilbage til 1990’er stilen, hvor de bragede derud af med doom/death metal. En af de genrer, de har gjort sig med er goth rock og bandet anses i dag som nogle af pionererne indenfor genren goth-metal.  Paradise Lost har senest gæstet Danmark i 2012 og har udgivet 2 albums siden da. Seneste studiealbum, The Plague Within, er endnu et bevis på, hvad bandet stadig kan levere. De lovede selv, at skiven ville kunne overraske selv de mest garvede fans. ’’..A monochrome miasma of morbidly uplifting anthems and heart-aching melancholia.’’

Support på aftenen er Pallbearer, startet i den lille undergrunds metal scene i Arkansas, men blev hurtigt opdaget af fans og kritikere, der alle var ekstatiske over den særlige lyd, som det lovende band kunne levere. De har bl.a. vundet en award for Best New Music af Pitchfork.

Andet supportnavn bliver Sinistro, et metal band fra Lisabon, Portugal. Bandet er sammensat af 5 medlemmer, som alle kredser i forskellige genrer af kunstverdenen. De har mestret af mikse doom rock med en soundtrack lignende lyd, hvilket resulterer i en sandt metal kunstværk.
Fredag
29. sep 2017
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
275 Kr.
Sinistro
Placeholder image
?>