PUMPEHUSET Præsenterer
Pallbearer

Efter den tunge debut Sorrow and Extinction, og den endnu tungere opfølger Foundations of Burden, var det svært at få armenene ned, da det amerikanske doom-metalband Pallbearer i december kunne afsløre, at et nyt album var på vej. En martsdato er nu sat for det længeventede tredje album Heartless, der bringer bandet på EU-tour og et obligatorisk besøg i Pumpehuset lørdag den 15. april.

Siden debuten Sorrow and Extinction fra 2012 har Pallbearer været et af de mest omtalte bands indenfor genren. Uden at gå på kompromis med doom-metallen, har Pallbearer i løbet af de seneste fem år formået at vinde flere og flere fans udenfor metalmiljøet, og samtlige af bandets udgivelse har høstet stor ros i brede musikmedier som Pitchfork og Rolling Stone Magazine.

Der er derfor høje forventninger til Pallbearers kommende tredje album Heartless, der udkommer den 24. marts og hvis inspiration bandet beskriver således:
“Instead of staring into to the void—both above and within—Heartless concentrates its power on a grim reality. Our lives, our homes and our world are all plumbing the depths of utter darkness, as we seek to find any shred of hope we can.”
Lørdag
15. apr 2017
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris inkl. gebyr
185 Kr.
?>