Pallbearer

Support: Pinkish Black

Efter den tunge debut Sorrow and Extinction, og den endnu tungere opfølger Foundations of Burden, var det svært at få armenene ned, da det amerikanske doom-metalband Pallbearer i december kunne afsløre, at et nyt album var på vej. En martsdato er nu sat for det længeventede tredje album Heartless, der bringer bandet på EU-tour og et obligatorisk besøg i Pumpehuset lørdag den 15. april.

Siden debuten Sorrow and Extinction fra 2012 har Pallbearer været et af de mest omtalte bands indenfor genren. Uden at gå på kompromis med doom-metallen, har Pallbearer i løbet af de seneste fem år formået at vinde flere og flere fans udenfor metalmiljøet, og samtlige af bandets udgivelse har høstet stor ros i brede musikmedier som Pitchfork og Rolling Stone Magazine.

Der er derfor høje forventninger til Pallbearers kommende tredje album Heartless, der udkommer den 24. marts og hvis inspiration bandet beskriver således:

“Instead of staring into to the void—both above and within—Heartless concentrates its power on a grim reality. Our lives, our homes and our world are all plumbing the depths of utter darkness, as we seek to find any shred of hope we can.”