PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Pallbearer & Elder

Til oktober næste år kan du opleve en ægte tung doubleheader i topklassen, når Pallbearer og Elder spiller i Pumpehuset med Irist som support den 28. oktober 2022.

Pallbearer er et amerikansk doom metal band fra Arkansas. Bandet der startede i 2008 har udgivet fire albummer hvor det seneste ’Forgotten Days’ viser kvartetens evne til at lave nogle af de tungeste grooves og mest stærkeste hooks der nogensinde er kommet ud af sydstaten. Pallbearer omfavner deres rødder igen, med en doomindsprøjtning i deres metallske lyd der både er smitsom og sender lytteren til en anden planet. Det er et album der har alt det en Pallbearer-fan ville ønske.

Elder der blevet formeret i en lille kystby i den nordøstlige stat Massachusetts i miden af 00’erne er et genre-udviklende rock band der blander psykedelisk heavy med progressive elementer i et stemningsfuldt lydbillede. Bandet har genopfundet sig selv og deres lyd i løbet af deres fem albumudgivelser og er nu vokset fra at være et af de mest solide navne på stoner/ doom-scenen til at blive en af de mest unikke stemmer i rock undergrunden.

Med som support er Irist der har bandmedlemmer fra forskellige sydamerikanske lande og er kendt for deres forbløffende evne til at skrive massive sange, der både er ørehængende og mægtige. Selvom der er spor af deres sydamerikanske kulturarv drysset ud over musikken, og at inspirationen fra deres helte Sepultura ikke er til at komme udenom, så er bandet inspireret af alle dele af heavy-skalaen.
Fredag
28. okt 2022
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
225 Kr. + gebyr
?>