PUMPEHUSET og Live Nation Præsenterer
Palaye Royale

Udråbt som ”det hotteste band i 2018” i den engelske presse, Palaye Royale bringer deres grandiose og moderne alt-rock til Pumpehuset.Den canadiske rock-trio, Palaye Royale, beskriver sig selv som et fashion-/ kunst-rockband der kombinerer alt-pop med rå guitarrock der til tider minder om både glam- og Brit-pop. Trioen startede i 2011 og består af sanger Remington Leith, guitarist/ organist Sebastian Danzig og trommeslager Emerson Barrett. Debutsinglen landede året efter i form af ’Morning Light’. Selvom gruppen på daværende tidspunkt var independent, fik den smarte, unge trio hurtigt stablet en dedikeret fanbase på benene som de kalder "Soldiers of the Royal Council." Debut-EP ’The Ends Beginning’ udkom i 2013.

Palaye Royale skrev under på deres første pladekontrakt i 2015 på Sumerian Records og udgav derefter den James Iha-producerede debut LP ’Boom Boom Boom (Side A)’ i sommeren 2016. Det efterfølgende år blev noget af bandets musik brugt til thriller-filmen American Satan, hvor Leith også lagde sangstemme til en af filmens karakterer. I 2018 landede deres andet album i form af ’Boom Boom Boom (Side B)’. Senest har de været aktuelle med singlen ’Nervous Breakdown’ som udkom i juli måned.

Om bandet skrev Classic Rock Magazine, “If you want theatrics, these boys deliver in spades - and not just in their headline-grabbing threads and eye-popping stage show.” Det er up tempo rock n’ roll, det er glam, det er grime, det er spektakel og sved, det er showmanship og underholdning. Vi glæder os til at opleve et af tidens mest interessante upcoming rock bands, når Palaye Royale bringer deres nervepirrende sjæl, retro lyd, visuelle flair og hæmningsløse live show med til Pumpehuset.
Torsdag
5. mar 2020
dørene åbner
20
Showet starter
21
Pris
200 Kr. + gebyr
?>