PUMPEHUSET og ACB Music Præsenterer
Palace Winter

Den dansk-australske duo Palace Winter udgiver sit nye album "Nowadays" den 4. maj. Den monumentale førstesingle “Take Shelter” er ude nu, og den 18. maj spiller bandet releasekoncert i Pumpehuset.

Palace Winter består af Carl Coleman og Caspar Hesselager, og "Nowadays" er deres opfølger til debutalbummet "Waiting For The World To Turn" fra 2016. Et album der ansporede en Europa-turné, gav dem en dedikeret fan-base over hele verden og sidst men ikke mindst opmærksomhed fra internationale medier som BBC Radio 6 Music, KEXP, KCRW, The Guardian, The Line of Best Fit og utallige andre.

Nowadays er et album, der handler om dødelighed, den menneskelige tilstand og udfordringerne ved at være til stede i en verden fyldt med distraktioner. Albummet maler et mangfoldigt lydbillede, der veksler mellem skrøbelige ballader, højenergiske, stikkende guitarlinjer, tårnhøje og atmosfæriske synths samt insisterende beats.

På førstesinglen “Take Shelter” introducerer Palace Winter universet med en grandios og smuk, men på samme tid insisterende klaverfigur. Samtidigt føjer singlen et nyt element til den dansk/australske duos følelsesladede og filmiske signaturlyd. Dette univers udvides yderligere med andensinglen “Empire” som tilføjer en organisk og næsten romantisk dimension til bandets udtryk som følge af det blødende strygertema, de storslåede og fængende synthesizers og Carl Coleman’s medrivende guitar og sans for tidløse melodier. Palace Winter er tilbage med stil.

Når Palace Winter den 18. maj indtager Pumpehuset, er det første koncert i København siden bandets udsolgte koncert på Jazzhouse tilbage i efteråret 2016 – og den første danske koncert i kølvandet på udgivelsen af det nye album.

Support: ticktock
ticktock er et barn af mange forældre. Et band der trækker på mange referencer og får dem præsenteret som en del af et helt og samlet udtryk. De har en unik evne til at lave følelsesrig, opfindsom og detaljeret musik, som trækker på bl.a. elektronisk musik, pop og noise. Deres seneste EP, "Fault Lines", fik opmærksomhed fra The Fader, NME, Clash Magazine og BBC Radio 1’s Elise Cobain og til februar kommer de med ny EP, "A Violence of Innocence". Den nye EP er fire sange lang og udkommer på The Big Oil Recording Company i Skandinavien og HFN music internationalt. ticktock består af Sebastian Zieler, Jacob Koefoed og Jens Skovgaard.

Afterparty feat. Sleep Party People (DJ set)
Efter koncerterne er der afterparty, hvor Brian Batz aka Sleep Party People DJ’er. Her spilles der musik, han for nyligt har opdaget – nyt såvel som gammelt.
Fredag
18. maj 2018
dørene åbner
20.00
Showet starter
21.00
Pris
125 Kr. + gebyr
?>