PUMPEHUSET Præsenterer
Ordet på gaden

ORDET PÅ GADEN og Pumpehuset går sammen om at præsentere årets absoluts største og mest ambitiøse hip hop lineup, når langt over 50 artister indtager scenen til ORDET PÅ GADENS tour afslutning, i form af et "FINAL PARTY" 2. juledag (26. december).

Tidligere på året præsenterede ORDET PÅ GADEN tre anmelderroste hip hop kompilationer, der med knap 75 artister fordelt over 63 skæringer, var med til at sætte lys på den massive hip hop scene, som i højere og højere grad indtager de danske radiobølger for tiden. Netop de tre albums, kommer til at skabe fundamentet for hvad der kun kan betegnes som en historisk dag for dansk rap, når langt over 50 artister + et væld af overraskelser, kommer til at rulle ind over scenen 2. juledag.

Ved at afholde arrangementet 2. juledag, hylder ORDET PÅ GADEN og Pumpehuset en gammel tradition for at lade aftenen stå i hip hoppens tegn, ligesom der var tradition for med blandt andet Pulejam.

ORDET PÅ GADEN er aktuel med sin "GADE / DANSK ORDBOG" som er en håndbog i ghettodansk. I den anledning, er det muligt at erhverve sig en ordbog sammen med sin billet, til en reduceret pris af 200,- (Ordbogen alene har en vejledende udsalgspris på 149,95) - hvilket må siges at være den perfekte julegave til hip hopperen i familien.

OBS: Billetsalget inkl. Gade/Dansk-ordbogen slutter onsdag d. 10. december og alle købere af disse billetter vil efterfølgende modtage bogen indpakket og klar til juletræet.

 

 

 

 

 

 
Fredag
26. dec 2014
dørene åbner
21:00
Showet starter
21:00
Pris
80/200 Kr. + gebyr
?>