PUMPEHUSET Præsenterer
Orbit Culture
Support: Bitedown + Efterfest: DJ em

Der er solid svensker-død fra Orbit Culture den 27. marts 2024.

Orbit Culture er et svensk metalband, der brød igennem med udgivelsen af deres album "Nija" i 2020. Albummet fik omfattende ros fra både kritikere og metalentusiaster og bidrog til at bandet fik stor anerkendelse inden for genren. Bandet stammer fra den klassiske svenske metalscene, der er blevet defineret af ikoniske bands som At The Gates, In Flames og Meshuggah. Orbit Culture formår dog at skille sig ud ved at bringe deres unikke præg til genren.

Bandets seneste udgivelse, "Descent" (2023), ser dem yderligere udvikle deres dynamiske lyd, der bevæger sig ud over de konventionelle grænser. De formår at forankre sig i den traditionelle svenske metal-sound samtidig med at eksperimentere og modernisere lyden for at skabe noget friskt. Deres evne til at kombinere aggression, melodi og teknikalitet på en naturlig og overbevisende måde har båret dem langt og Orbit Culture fortsætter med at bevæge sig fremad på den globale metalscene.

Oplev Orbit Culture i Pumpehuset til marts 2024.

Onsdag
27. mar 2024
dørene åbner
19.00
Showet starter
20.00
Pris inkl. gebyr
235 Kr.
Support: Bitedown
Placeholder image
Efterfest: DJ em
Dj Em har vendt plader i Danmark og af og til i andre europæiske lande i mere end 8 år. Han har specialiseret sig i sjældne Soul/Disco/Funk på 7", men hans guilty pleasure er Postpunk/New Wave, som han skal spille for os denne gang efter koncerten.
Placeholder image
?>