PUMPEHUSET og ORA Præsenterer
ORA AuditionDay

Audition Days er et ORA-projekt, der giver en række håbefulde bands en mulighed for at sætte ekstra skub i karrieren. Til hver Audition Day spiller 3-4 bands, der efterfølgende får feedback på koncerten af et panel bestående af erfarne folk fra den danske musikbranche. Det er vores erfaring at bands, ved at få påpeget deres stærke og svage sider af vores coaches, kan arbejde mere målrettet og fokuseret mod at nå deres mål.

Grundstenen til Audition Days blev lagt tilbage i 2006 i samspil mellem ORA og ROSA. Idéen opstod som et alternativ til de kommercielle musikkonkurrencer. Hvis man som amatørband i dag gerne vil ud og spille, vil det typisk være til en af de mange regionale eller nationale band-konkurrencer. I stedet for at gøre musik til en sport med tabere og vindere, ønsker ORA med Audition Days at styrke alle de deltagende bands.

Blastroid
Blastroid spiller heavy. God gammeldags heavyrock. Bandets lyd udtrykker fem ganske forskellige menneskers fælles forkærlighed for rock, og selvom tekstuniverset til tider kan være en smule dystert, repræsenterer musikken altid et håb om, at det hele nok skal blive en del bedre. Blastroid spiller rock lige fra hjertet med en take no prisonersindstilling og et skævt smil på læben.

Bandet har spillet sammen siden efteråret 2012. Efter en håndfuld koncerter i 2013 gik Blastroid i foråret 2014 i studiet for at indspille den første demo. Det blev til tre kickass rocknumre og nu er Blastroid klar til at berige den danske rockscene med konceptuelt klassisk heavy tilføjet bandets unikke energi.

Chris & Kean
Chris & Kean er en ung upcomming rockgruppe, der med deres eget glimt i øjet, flamboyante scenepræsens og beskidte attitude samler det bedste fra 1960’ernes britisk invasions rock’n’roll og amerikansk r’n’b i en sprængfarlig cocktail, der vil minde dig om sand rockmusiks melodiske kant og virilitet. Sangene er korte, hurtige, melodiøse, simple og fængende og leveringen frenetisk og fuld af uforfalsket energi og spilleglæde.
Gruppen har i løbet af dets relativ unge levetid ved flere lejligheder leveret shows til venues som Gimle, Rust, Kulturstationen samt diverse DIY arrangementer, hvorved der ingen barrierer hersker mellem publikum og medlemmerne af bandet. Alle smelter de sammen til én dansende, klappende masse.
Bandets 4 medlemmer, anført af sangskriverparret Chris Dall og Kean Stryhn er på nuværende tidspunkt i gang med planlægning af deres debutindspilning, og efter en række succesfulde koncerter i både ind- og udland, er du nu samlet for at skrue deres forstærkere op på 12, hælde op i glasset og sætte ild til en aften fuld af tilskuere, der ikke kommer til at forlade koncerten uden ømme halse, opstemte underliv, rødglødende ører og visheden om, hvordan organisk, upoleret musik skal leveres.

Shimalaya
'Shimalaya' er et band der blander genrene, men holder fast i det personlige udtryk. Musikken har rødderne i jazz, folk og især rock, og bruger elementer som wah-guitar, saxofon og slide-guitar. Sangene handler om håb, undertrykkelse, lyster og bunden af livet, og emnerne bliver sunget om med både sarkasme og ærlighed; glæde og sorg. Bag forsangeren med den dybe stemme, står et
band der lader instrumenterne tale. 'Shimalaya' hylder de gamle musiske dyder, men omfavner samtidigt de nye, og prøver at benytte den bagstræberiske stil til at skabe et udtryk man ikke har set så meget til i nogen år. Vigtigst af alt spiller vi den eneste form for musik der føles rigtig for os at spille, og det første vi blev enige om da vi startede var at vi ikke ville spille covers. Vi vil skabe vores egen stil og vores eget navn.

Sound of Shiva
Med et lydbillede der byder på storladne strygerarrangementer og tunge riffs tager den københavnske rocktrio os med rundt i et musikalsk univers der bl.a. refererer til symfonisk britisk rockden og den klassiske verden. Bandet blev dannet i 2009 med visionen om at skabe et storladent musikalskudtryk der går fra bragende voldsomhed til det helt fine og forsigtige. Navnet Sound of Shivas er bandets forestilling om den lyd der opstår når den hinduistiske gud Shiva river det onde ned for at skabe plads til det gode.

Bandets debutplade SPRING TAPES ramte landets vinylforhandlere og hele den digitale sendeflade i junimåned og bandet er nu igen på vej ud for at give koncerter på landet spillesteder. Pladen er et udtryk for ting der er i en spirende udvikling og bandets håb om at vi mennesker bliver bedre til at stå sammen så vi i fællesskab kan gøre verden til et bedre sted at være.
Torsdag
25. sep 2014
dørene åbner
18:00
Showet starter
18:00
Pris
Fri entré
?>